Лайм

Це теракти: Стівен Кінг підтримав Україну після обстрілу ТРЦ у Кременчуці

Письменник відкрито критикує владу РФ і висловлює слова підтримки нашій країні

Відомий американський письменник Стівен Кінг, який підтримав Україну ще в перші дні вторгнення РФ, відреагував у соціальних мережах на трагедію у Кременчуці. До міста на Полтавщині прилетіла ракета, яка влучила в торгово-розважальний центр.

На своїй сторінці у Twitter знаменитість прокоментував ракетний удар, який було нанесено російськими окупантами увечері 27 червня. Він заявив, що дії РФ – ніщо інше як терористична атака. Свою публікацію Кінг закінчив словами "Слава Україні!"

Фото: twitter.com/StephenKing

"Російські удари по українських цивільних об'єктах – це справжні терористичні атаки. Слава Україні!", – йдеться у пості.

На публікацію письменника на підтримку України відреагувала офіційна сторінка Міністерства оборони у Twitter. Фахівці зазначили, що росіяни страшніші за фантазії Кінга, якого називають королем жахів.

"Стівен, росіяни гірші за будь-якого монстра у ваших романах…", - йдеться у коментарі.

Фото: twitter.com/StephenKing

Нагадаємо, Стівен Кінг підтримує Україну з самого початку повномасштабного вторгнення Росії. У своєму блозі в Twitter, де на нього підписано понад 6 млн людей, зірка критикує диктатора Путіна та російську пропаганду. Крім того, письменник раніше публікував кадри в одязі з українською символікою та відкрито заявляв, що захоплюється силою та відвагою українців.

Фото: twitter.com/StephenKing

Стівен Кінг американський письменник, автор понад 200 творів, серед яких понад 50 бестселерів у стилях жахи, фентезі, трилер, містика. Також писав під псевдонімом Річард Бахман. Було продано понад 350 млн копій його романів та збірок оповідань. Після вторгнення РФ в незалежну Україну повідомив, що не продовжуватиме книжкові контракти з країною-агресором.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці