RU  UA

Дізнатися

Це теракти: Стівен Кінг підтримав Україну після обстрілу ТРЦ у Кременчуці

Письменник відкрито критикує владу РФ і висловлює слова підтримки нашій країні

Відомий американський письменник Стівен Кінг, який підтримав Україну ще в перші дні вторгнення РФ, відреагував у соціальних мережах на трагедію у Кременчуці. До міста на Полтавщині прилетіла ракета, яка влучила в торгово-розважальний центр.

На своїй сторінці у Twitter знаменитість прокоментував ракетний удар, який було нанесено російськими окупантами увечері 27 червня. Він заявив, що дії РФ – ніщо інше як терористична атака. Свою публікацію Кінг закінчив словами "Слава Україні!"

Фото: twitter.com/StephenKing

"Російські удари по українських цивільних об'єктах – це справжні терористичні атаки. Слава Україні!", – йдеться у пості.

На публікацію письменника на підтримку України відреагувала офіційна сторінка Міністерства оборони у Twitter. Фахівці зазначили, що росіяни страшніші за фантазії Кінга, якого називають королем жахів.

"Стівен, росіяни гірші за будь-якого монстра у ваших романах…", - йдеться у коментарі.

Фото: twitter.com/StephenKing

Нагадаємо, Стівен Кінг підтримує Україну з самого початку повномасштабного вторгнення Росії. У своєму блозі в Twitter, де на нього підписано понад 6 млн людей, зірка критикує диктатора Путіна та російську пропаганду. Крім того, письменник раніше публікував кадри в одязі з українською символікою та відкрито заявляв, що захоплюється силою та відвагою українців.

Фото: twitter.com/StephenKing

Стівен Кінг американський письменник, автор понад 200 творів, серед яких понад 50 бестселерів у стилях жахи, фентезі, трилер, містика. Також писав під псевдонімом Річард Бахман. Було продано понад 350 млн копій його романів та збірок оповідань. Після вторгнення РФ в незалежну Україну повідомив, що не продовжуватиме книжкові контракти з країною-агресором.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ