Лайм

Незамінний службовий собака: українські прикордонники показали пухнастого помічника Кені

Милий пес допомагає військовим на кордоні

Наблизити перемогу над російськими окупантами українським захисникам допомагають чотирилапі друзі. Пес-сапер Патрон шукає вибухонебезпечні предмети, цуценя Байрактар попереджає наших бійців про атаки ворога, а "універсальний солдат" Зорро може виконати будь-яке бойове завдання. Пухнастий помічник є й у прикордонникків, і вони вирішили познайомити українців зі своїм плюшевим партнером.

Фотографії милого компаньйона опублікували у Telegram-каналі Державної прикордонної служби України. "На варті кордону - милі та пухнасті", - сказано у підписі до знімків.

Фото: t.me/DPSUkr

Помічник українських прикордонників - американський кокер-спаніель на прізвисько Кені. У відомстві зазначили, що він є незамінним службовим собакою, адже представники цієї породи - чудові мисливці та відмінні компаньйони. "На рахунку їхніх маленьких носиків чимало виявленої зброї, вибухівки та наркотиків", - наголосили співробітники.

Фото: t.me/DPSUkr

Саме такого партнера обрав собі український прикордонник на ім'я Владислав. Вони разом із Кені опановують курс з виявлення наркотичних речовин.

Фото: t.me/DPSUkr

Фото: t.me/DPSUkr

  • Раніше рятувальники Закарпаття показали милого кудлатого помічника. Пес Сікро зовні схожий на овечку, але виконує дуже важливе завдання – рятує людей у горах.
  • Також українські захисники показали вівчарку-розвідницю Жасмін. В даний час триває робота з визначення її основного призначення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil