Лайм

Вважають його терористом: Подкопаєва розповіла, як американці ставляться до Путіна та війни в Україні

Зірка поділилася подробицями

Українська спортсменка, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка вже багато років живе США, розповіла про ставлення американців до Володимира Путіна. Вона сказала, що більшість із них вважають кремлівського диктатора терористом номер 1, на совісті якого тисячі вбитих життів українців.

"Ті, хто в моєму близькому колі, вони всі негативно ставляться до Путіна, вони його вважають терористом номер один. Вони кажуть, що треба це питання вирішувати і закривати питання з цим лідером. Однак є американці, які так не вважають. Вони вважають, що російський лідер робити правильно", - поділилася подробицями знаменитість у програмі "Слава+".

Фото: Youtube

Також чемпіонка відповіла на питання ведучого про те, чи не втомилися американці взагалі від війни в Україні:

"Всі ми розуміємо, що сенсація живе 7-10 днів, потім потроху починає стухати. Я хочу подякувати українській діаспорі в Америці і всім українцям, які зараз знаходяться тут, тому що вони постійно штовхають і постійно піднімають українське питання. Вже починається звичка, і надходжень стає менше, тому я кажу, що нам можна заспокоюватися", - сказала Лілія.

Фото: instagram.com/podkopayeva_official

"Інколи я чую: "Вам там в Америці легко". А я хочу сказати: "Ні, тому що у американців вистачає своїх проблем, і тримати український інфопростір – це насправді дуже важко". Ми спілкуємось з конгресменами чи сенаторами і намагаємося їм донести, що треба закрити небо, і нам треба це питання просувати. Зараз нам треба донести, що Росія – це терорист, що Росія робить такі вчинки, від яких вмирають українські діти. Мені здається, що американці дуже чутливі, тому що 11 вересня - ніхто не забуде, як то було. А в Україні кожного дня 11 вересня", - також додала вона.

  • Тим часом Маша Єфросініна розповіла, як європейці втомилися від новин про війну в Україні. "Люди поки що тримаються і допомагають, але іноді вони самі не знають, як реагувати", - сказала ведуча.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil