RU  UA

Дізнатися

Робимо та думаємо однаково: Горбунов розповів, чому вони з Осадчою одними з перших повернулися до Києва

"В цьому і є, на мій погляд, дуже велика перевага справжньої сім'ї"

Через початок війни в Україні зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов якись час жили в Івано-Франківській області. Однак вже у червні вони одними з перших вони повернулися додому.

Горбунов зізнався, що рішення повернутися для них було спільним, навіть як такої розмови на цю тему не було - звлишатися чи їхати. Ведучий пояснює це тим, що з дружиною вони легко приймають рішення, адже "роблять і думають однаково". Про це батько двох синів розповів у інтерв'ю Аліні Доротюк.

"У нас у цьому випадку спільні погляди. Ми не сперечалися ні про що. Взагалі ми дуже багато речей робимо не зговорюючись однаково, однаково думаємо. В цьому і є, на мій погляд, дуже велика перевага спрвжньої сім'ї. Ми тягнемо віз в один бік, і особливо не сперечаємося, куди треба їхати: вправо чи вліво. Звичайно, для людини, яка дбає про сім'ю – безпека на першому місці. А далі вже максимальні зусилля там, де ти зможеш знадобитися і допомогти, щоб прийти до перемоги. Тут все просто", - поділився подробицями Юрій.

Фото: instagram.com/kosadcha

Також Горбунов розповів, де від війни ховаються їхні з Катею Осадчою сини – Іван та Данило. За його словами, діти то їдуть, то повертаються додому, бо у Києві не працюють дитячі садки.

"Ми тут по-різному: вони то повертаються, то знову їдуть. Тому що у нас не працює садок, нема жодних гуртків. Коли вони починають сідати на голову, то ми знову їх. Треба небагато, бо для Івана, якому вже скоро 6 років, звичайно, дуже важлива якась комунікація. Удома це буває просто нестерпно", – зазначив знаменитість.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

  • Раніше Осадча розповіла, чи вцілів їхній із Горбуновим будинок під Києвом. Дім зіркової пари знаходиться неподалік військової частини, тому подружжя залишило сімейне гніздечко в перший день російського вторгнення.
  • Також Юрій Горбунов розповів про плани усиновити сироту після війни. "Це буде ще один внесок навіть не в перемогу, а в розбудову нашої держави", - заявив він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила незвичайне ім’я свого новонародженого сина

Телеведущая Иванна Онуфрийчук рассекретила имя своего новорожденного сына. Знаменитость назвала мальчика Адамом

Алла Кудлай зізналася, де перебувають її рідні під час війни

Украинская певица Алла Кудлай рассказала о родных людях, живущих за границей во время войны. Артистка также поделилась талантами невестки и внуков

Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка"

Виктория Варлей вышла замуж за россиянина и живет в Майами - актриса родила ребенка в 39 лет - что известно о ее жизни