RU  UA

Дізнатися

Стався розвал сім'ї: дружина Юрія Бардаша прокоментувала їхнє розлучення

Дівчина болісно переживає розставання

Юрія Бардаша покинула дружина через його антиукраїнську позицію. Про розлучення з українським продюсером Єлизавета оголосила 4 липня, а тепер прокоментувала своє рішення. Вона зізналася, що поки всі радіють, для неї розпад їхньої пари - душевна травма.

Дівчина виклала Instagram-історію, де на чорному тлі написала, що вона болісно переживає розрив із батьком своєї дитини. "Всі так раді, а для мене це ніяка не радість. Відбувся розвал сім'ї", - прокоментувала вона.

Фото: instagram.com/lisa.bardash

Юрій та Єлизавета одружилися у 2020 році, того ж року у пари народилася дочка Сара. На початку липня 2022-го дружина продюсера заявила, що пішла від чоловіка, пояснивши, що Україна - понад усе.

Фото: instagram.com/lisa.bardash

За кілька днів до цього продюсер музичних проектів Wellboy, "Quest Pistols", "Гриби" та "Нерви" вийшов у прямий ефір в Instagram, де заявив, що Росія - "величезна територія з ресурсами та великою культурою, а потенціал цієї країни не зрівняється з жодною країною у світі". Більше того, він сказав, що Україні варто здатися РФ.

Продюсер також висловився про ЗСУ. Захисників України він вважає "селянами, які коровам хвости крутили і нічого не розуміють у війні". Свій пропагандистський ефір Бардаш закінчив не менш шокуючою заявою: "ми, російські люди, всі разом будемо великим, дружнім народом".

  • Поки продюсер Юрій Бардаш робить скандальні антиукраїнські заяви, його перша дружина, співачка Луна разом із їхнім сином виступає на благодійних концертах на підтримку України.
  • Раніше через пропагандистську позицію з приводу війни в Україні команда Юрія Бардаша відмовилася з ним працювати Так, Wellboy, який за час роботи з продюсером випустив хіти "Гусі", "Вишні" та "Nozzy Bossy", заявив про те, що продовжує творчість без Бардаша.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации