Лайм

Ми дуже змінилися: Маша Єфросиніна розповіла про зустріч із чоловіком після довгої розлуки

Подружжя три дні провели разом

Через повномасштабну війну Маша Єфросиніна не бачилася з чоловіком близько трьох місяців. Телеведуча із двома дітьми живе за кордоном, а Тимур Хромаєв знаходиться в Києві у складі добровольчого загону. Нещодавно парі вдалося зустрітись у Варшаві, куди бізнесмен приїхав за гуманітарним вантажем.

Якою була їхня зустріч Єфросиніна розповіла в YouTube-проекті "Взрослые девочки". За словами зірки, вона була не такою, якою вона собі уявляла. Коли телеведуча приїхала до чоловіка, то думала, що вони, як у кіно, накинуться один на одного, але цього не сталося. Тимур був холодний та стриманий.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Було непросто. Ми дуже змінилися. Він зараз у складі добровольчого загону, він проходить навчання, він весь на військовому, на військовій тематиці, вони готуються, він уже бачив дуже багато всього. А я зі своїм німецьким побутом, купою роботи, купою стресу, хворий собака, діти туди, діти сюди... І в нас у якийсь момент була така якась дивна вібрація", - розповіла Маша.

Однак секс, за словами Єфросиніної, все "полагодив".

"Виявляється, через 20 років стосунків може бути секс дуже новий. Тому що ви дуже один за одним скучили. Тому що з'ясувалося, що ми на 2,5 місяці не розлучалися ніколи з моїм чоловіком. І в цьому теж є певна краса", - зізналася вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Телеведуча також розповіла, що дуже переживає за чоловіка та хоче бути поруч, але він не хоче, щоб сім'я поверталася в Україну.

"Мені Тимур каже: "Мені легше, коли ви поїхали. Я за вас не хвилююся не боюся. Я можу повністю віддаватися службі, можу приймати рішення одноосібно. Мені легше, я не стурбований. У Києві дуже мало жінок". Я кажу: "Як ви там, чоловіки всі?". А він: "Та нікому взагалі не до жінок, якщо чесно". Це порадувало мене, але він вважає, що жінки зняли з чоловіків вантаж страху та постійної небезпечності за них", - додала вона.

  • Раніше Маша Єфросиніна розповіла, як живе в Європі з двома дітьми після виїзду з України. Також з ними за кордон поїхав їхній улюбленець - пес на прізвисько Ялта.
  • Також телеведуча показала рідкісне фото із двома дітьми. Фотографії доньки Єфросиніної рідко побачиш у соціальних мережах зіркової мами – такою є позиція самої Нани.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа