RU  UA

Дізнатися

Співачка ROXOLANA розповіла, як її команда потрапила під ракетний удар у Вінниці

Виконавиця в момент обстрілу була у готелі

14 липня країна-терорист Росія вдарила ракетами по центру Вінниці та забрала життя десятків людей. Під ракетний обстріл потрапила команда української співачки ROXOLANA (справжнє ім'я – Роксолана Сирота). Усі хлопці зазнали поранень, життя звукорежисера Євгена Коваленка врятувати не вдалося.

В інтерв'ю "Сніданку з 1+1" виконавиця поділилася деталями трагедії. Цього дня у співачки мав відбутися концерт у Будинку офіцерів, розташованому в центрі міста. Роксолана приїхала до Вінниці напередодні, 13-го числа, а технічна частина її команди (звук, світло) – у день виступу.

Фото: instagram.com/roxolanas

"Вони їхали зі Старокостянтинова з самого ранку. Вони приїхали до Вінниці, тільки припаркували машину в центрі біля площі. Хтось вийшов з машини, хтось ще був у машині. Буквально в ці секунди почалися обстріли, там було три ракети. Хлопці розбіглися. Доля так розпорядилася, що хтось відстрибнув в один бік і врятувався, хтось в інший і не врятувався, - розповіла ROXOLANA. - Я взагалі не розумію, як вони всі вижили, тому що воронка була за сім кроків від них усіх".

Євген Коваленко отримав найтяжчі поранення, у кареті швидкої допомоги у нього зупинилося серце. Хлопцеві було лише 25 років.

"Женя був людиною дуже-дуже світлою, дуже чесною. Ти знаєш, що ця людина ніколи тобі не скаже ні поганого слова, нічого. Дуже світла і дуже тепла, і завжди він відгукувався на всі абсолютно прохання. Він був дуже молодий - 25 років, це лише старт. За це дуже прикро", - додала співачка.

Фото: instagram.com/roxolanas

Ще один учасник команди Роксолани Андрій Мороз потрапив до реанімації, у нього дуже тяжка травма хребта. Вранці 15 липня хлопець прийшов до тями, але стан його досі тяжкий.

ROXOLANA у момент ракетного удару знаходилася в готелі, що розташований за 800-900 метрів від "прильоту".

  • Росія завдала ракетного удару по центру Вінниці вдень 14 липня. Внаслідок теракту загинули 23 людини, серед них троє дітей, ще сотня зазнала поранень. Десятки людей вважаються зниклими безвісти. Серед поранених - двоє учасників команди Олі Цибульської.
  • Олег Скрипка розповів як десять хвилин часу врятували його від російських ракет у Вінниці. 14 липня якраз мав відбутися концерт за його участю у цьому місті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии