RU  UA

Дізнатися

Ми це зробили: Дженніфер Лопес одружилася з Беном Аффлеком і розкрила подробиці весілля

"Любов прекрасна. Любов добра. І виявляється, любов терпляча"

Американська акторка і співачка Дженніфер Лопес і актор Бен Аффлек одружилися у Лас-Вегасі. Виконавиця назвала своє весілля з Аффлеком найкращим із можливих, а також зазначила, що чекала на цей момент 20 років.

Інформація про це з'явилася на сайті артистки OnTheJLo.com, а згодом в Instagram вона опублікувала фото, зроблене в ліжку. На знімку Дженніфер щаслива і усміхається, а на її пальці виблискує обручка.

Фото: instagram.com/jlo

"Ми зробили це. Любов прекрасна. Любов добра. І виявляється, любов терпляча. Двадцять років терпіння", - прокоментувала весілля Лопес. Інформаційний бюлетень був підписаний "Mrs. Дженніфер Лінн Аффлек" і включав селфі молодят та відео про те, як пара готується до свого особливого дня, зокрема і фотографії Джей Ло у її весільній сукні.

Фото: OnTheJLo.com

"Саме те, що ми хотіли. Минулої ночі ми прилетіли до Вегаса, стояли в черзі за ліцензією з чотирма іншими парами, здійснюючи таку саму подорож до весільної столиці світу. Позаду нас двоє чоловіків трималися за руки і трималися одне за одного. Перед нами молода пара, яка здійснила тригодинну поїздку з Вікторвілля на другий день народження своєї дочки - усі ми бажали одного й того ж - щоб світ визнав нас партнерами і заявити про свою любов до світу через стародавній та майже універсальний символ шлюбу", - поділилася подробицями знаменитість.

Фото: OnTheJLo.com

"Ми ледве встигли дістатися маленької білої весільної каплиці до півночі. Вони затрималися на кілька хвилин, дозволивши нам сфотографуватися в рожевому кабріолеті Cadillac, яким, очевидно, колись користувався сам король Елвіс. Отже, з найкращими свідками, яких тільки можна собі уявити, сукнею зі старого фільму та курткою з шафи Бена, ми прочитали наші власні клятви у маленькій каплиці та подарували одне одному обручки, які будемо носити до кінця наших днів. Це було найкраще весілля, яке ми могли собі уявити. Те, про яке ми мріяли дуже давно, і яке стало реальністю", - також додала Лопес.

Фото: OnTheJLo.com

"Вони мали рацію, коли говорили: "Все, що вам потрібно, це любов, - продовжила розповідати виконавиця. - Любов — це чудова річ, можливо, найкраща з речей, і на неї варто чекати". В інформаційному бюлетені акторка підписалася своїм новим прізвищем - місіс Дженніфер Лінн Аффлек.

Бен Аффлек перед весіллямФото: Instagram Бена Аффлека

Нагадаємо, вперше Лопес і Аффлек почали зустрічатися у 2002 році, і вже в листопаді того ж року оголосили про заручини. Проте весілля пари, заплановане на 14 вересня 2003 року, було скасовано на день раніше. Перші стосунки з Аффлеком Лопес назвала "медійним цирком", через який їм довелося розстатися.

  • Раніше theLime детальніше розповідав історію кохання Дженніфер Лопес і Бена Аффлека. Вони познайомилися під час зйомок кримінальної драми "Джільї". За сюжетом, їхні герої закохалися одне в одного, те саме сталося і з акторами в реальному житті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность