Лайм

Сумую за сімейними вечорами: Ектор Хіменес-Браво показав кохану дівчину

Знаменитість рідко ділиться подробицями особистого життя

Український телеведучий та шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво, який нещодавно зізнався, що сумує за своєю коханою, показав нове фото із нею. На романтичному знімку кулінар позував разом з обраницею, ім'я якої він досі приховує.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці знаменитості в Instagram. В кадрі пара лежить у ліжку в домашніх халатах та дивиться на свого домашнього улюбленця. "Сумую за нашими сімейними вечорами", - підписав фото Ектор.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Шанувальники у коментарях написали, що давно хотіли побачити дівчину знаменитого шеф-кухаря. Також вони зазначили, що Ектор та його загадкова кохана – дуже гарна пара.

"Давно хотіла побачити вашу кохану. Щастя вам. Все буде Україна", "Ви дуже схожі зовні з вашою коханою. Дві половинки одного цілого", "Гарні, сімейного щастя і миру", "Екторе давайте вже одружуйтесь! Щастя вам!", "Скоріше б з’єдналися ваші серця, життя таке мінливе, не губіть часу, Екторе!" – висловилися підписники.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Через війну в Україні кулінар змушений будувати стосунки з коханою на відстані, оскільки він залишився тут, а вона поїхала за кордон.

Вперше подробиці своїх стосунків Ектор Хіменес-Браво почав розкривати у серпні 2021 року. Він зізнався, що зустрічається з українкою. Однак не став уточнювати, хто вона, обличчя дівчини він теж довго не показував. Час від часу зірка телеекранів ділився у соцмережах кадрами, на яких можна було побачити фігуру та стрункі ніжки його обраниці.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як російська культура пролізає в "європейські щілини"

Російська прима-балерина Світлана Захарова таки виступить у Словенії на Люблянському фестивалі

Ілона Гвоздьова після мамопластики похвалилася фото в бікіні і згадала дитинство в рідному Криму

Українська танцівниця та педагог-хореограф Ілона Гвоздьова продемонструвала підтягнуте тіло та результат мамопластики у відкритому бікіні

Продовжуєте зросійщувати суспільство: Гайтану захейтили за російську мову в соцмережах

Українська співачка Гайтана нарвалася на критику в мережі через спілкування російською