Лайм

Регіна Тодоренко, яка мовчить про війну, назвала новонародженого сина Миром

Тепер підписники намагаються вгадати, "Мир" - це повне ім'я немовляти чи скорочене від Мирослава чи Мирона

Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка мовчить про війну в рідній країні, стала мамою вдруге. У неї з російським співаком співаком Владом Топаловим народився син, якому батьки дали доволі незвичайне ім’я – Мир.

Про це свідчить публікація Тодоренко у Instagram. Мама двох двох синів виклала фото із новонародженим малюком, а у підписі до кадру повідомила його ім’я.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

"Наша з Владом Топаловим любов створила ще одну космічну людину. Наш молодший синок, наш Мир, мама з татом люблять тебе всім серцем, а старший брат готовий тебе зжерти. Дякуємо, що обрав саме нас. Ти ще зовсім крихітка, хоч за вагою богатир. Рости гідною людиною, люби життя, неси людям МИР", - написала одеситка.

Тим часом підписники намагаються вгадати, "Мир" - це повне ім'я немовляти чи скорочене від Мирослава чи Мирона.

На чорно-білому знімку телеведуча з чоловіком тримає на руках маленького сина на тлі тропічного пейзажу. Відомо, що наприкінці травня знаменитість покинула РФ. Разом із сином Михайлом та чоловіком вона вирушила на Балі. Тодоренко заявляла у соцмережах, що хоче там "усамітнитися, змінити обстановку, поставити на паузу все, що лякає". Згодом російські ЗМІ писали, що саме на Балі зірка стала мамою вдруге.

Фото: instagram Влада Топалова

Нагадаємо, своє мовчання про війну в Україні Регіна виправдала заявою, що розмови про "політичну ситуацію" можуть зруйнувати її шлюб: "Чи варто взагалі говорити в сім'ї свою політичну позицію, обговорювати її? Бо в нас із Владом зараз... ми зрозуміли, що нам важко прийти до консенсусу, ми з ним у різних становищах абсолютно. І позиції в нас не в усьому збігаються. Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, тому що це руйнує нашу сім'ю, а ми дуже хочемо згуртуватися, ми дуже хочемо бути разом і надалі, та кохати одне одного як в обітниці - в радості, в хворобі, і в бідності, і в кризі, і в усьому іншому".

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита