Лайм

Хто така Ніколь Шанахан - колишня дружина Сергія Бріна, яку звинуватили у зраді з Ілоном Маском

Бізнесвумен заснувала власну справу ще у студентські роки

Підприємець і філантроп із Силіконової долини Ніколь Шанахан опинилася в центрі скандалу через розлучення з Сергієм Бріном та чутки про роман з Ілоном Маском. Останній спростував заяви ЗМІ про можливі стосунки та зазначив, що таке твердження є "повною нісенітницею".

Шанахан була одружена з Бріном були більше трьох років, однак нещодавно громадськість дізналася про їхнє розлучення. Причина - "непримиренні розбіжності", як заявили ексзакохані. Детальніше про це повідомляє видання Bloomberg.

Сергій Брін та Ніколь ШанаханФото: Getty Images

Шанахан і Брін мають спільні активи, які будуть поділені в ході судового розгляду. Також уточнюється, що Брін просить про спільну опіку над їхньою з Ніколь дворічною дочкою. "Усі питання, що стосуються майнових прав чи обов'язків сторін, вирішуватимуться конфіденційно, відповідно до письмової угоди між сторонами", - йдеться в заяві, яку оприлюднили ЗМІ.

Фото: Getty Images

Що відомо про Ніколь Шанахан?

Шанахан - донька китайських іммігрантів. Її матір працювала покоївкою. Ніколь навчалася на юриста у Школі права Університету Санта-Клари, здобула ступінь у галузі економіки в Університеті Пьюджет-Саунд, а також у Центрі правової інформатики Стенфордського університету. Ще за часів студентства жінка запустила стартап ClearAccessIP, який спеціалізується на програмних розробках у галузі юриспруденції. А після заміжжя з Бріном Ніколь почала приділяти багато уваги проблемі репродуктивного довголіття. Також бізнесвумен заснувала фонд Bia-Echo Foundation, який активно спонсорує дослідження у цій сфері.

Колишня Бріна є прихильником лівих організацій і політичних кандидатів від Демократичної партії. "Я хочу донести це до відома та запевнити всіх, що я, як ніколи, віддана справі свого життя - соціальній справедливості, кліматичним рішенням і продуманій, турботливій демократії", - сказала Шанахан в інтерв’ю виданню Puck.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, Сергій Брін одружився з Ніколь Шанахан у 2018 році. До шлюбу пара зустрічалася близько трьох років. Раніше Брін був одружений зі співзасновницею 23andMe Енн Воджицьки (з 2007 по 2015 рік), у них є 13-річний син Бенджі та 11-річна дочка Хлоя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували