Лайм

Вони являються обличчям смерті: Анна Неплях закликала не допускати Росію до участі у "Міс Всесвіт"

Українська модель відреагувала на новину про можливу участь росіянки

Днями Росія заявила про участь у "Міс Всесвіт-2022". Представниця України на торішньому конкурсі Анна Неплях бурхливо відреагувала на новину і закликає організаторів не допускати представницю країни-окупанта до участі у міжнародному заході.

"Кожен артист, спортсмен, представник будь-якого публічного простору в Росії є лідером думок і мають вплив на своїх послідовників і коли вони змовчують питання війни - це означає лише одне, вони підтримують тероризм та кровопролиття в Україні. Коли людина підтримує геноцид - вона має бути усунена з усіх всесвітніх сцен, бо світ бореться за мир, а вони являються обличчям смерті", - заявила "Міс Україна Всесвіт-2021" в Instagram.

Представниця України на конкурсі "Міс Всесвіт-2021" Анна Неплях Фото: instagram.com/neplyah

Непях вважає, що участь Росії у найпрестижнішому конкурсі краси – це ганьба.

"Останні десять років конкурси краси говорять по те, що краса - не лише зовнішність. Це про внутрішній світ дівчат: про те, що вони транслюють, наскільки добре в них серце, кому вони можуть допомогти. У нас беруть інтерв'ю, ми дуже багато спілкуємося з організаторами конкурсів, з журі. Що може сказати росіянка? Що їхня країна - агресор, що вони терористи, що кожен день вони вбивають наших людей, які ні в чому не винні, мирних людей?!", - обурюється модель.

Анна додала, якщо оргкомітет "Міс Всесвіт" дійсно підтримує росіянку і дає їй можливість виступати, то для неї це означає, що конкурс підтримує Росію у війні проти України та дає їй "зелене світло". "Це взагалі не лягає з якоюсь політикою конкурсів краси", - наголосила вона.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Нéплях | Hanna Nepliakh (@neplyah)


Нагадаємо, у росЗМІ з'явилася інформація, що російська модель Анна Ліннікова готується до конкурсу краси "Міс Всесвіт-2022". Нібито директор "Міс Росія" Анастасія Біляк зв'язалася з представниками "Міс Всесвіту" та отримала підтвердження, що росіянку допустять до участі. На офіційних сторінках конкурсу такої інформації наразі немає.

У травні президент "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова звернулася до керівництва Miss Universe із вимогою позбавити Росію участі у конкурсі. Вона впевнена, що партнери "ухвалять правильне рішення", оскільки президент конкурсу "Міс Всесвіт" Пола Шугарт із початку повномасштабного вторгнення РФ підтримує український народ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила незвичайне ім’я свого новонародженого сина

Телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила ім'я свого новонародженого сина. Знаменитість назвала хлопчика Адамом

Алла Кудлай зізналася, де перебувають її рідні під час війни

Українська співачка Алла Кудлай розповіла про рідних людей, які під час війни живуть за кордоном. Артистка також поділилася талантами невістки та онуків

Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка"

Вікторія Варлей вийшла заміж за росіянина та живе у Маямі - акторка народила дитину в 39 років - що відомо про її життя