Лайм

А що ви робите, щоб наблизити перемогу? Дружина Бабкіна емоційно відповіла хейтерам співака

Сніжану зачепили образливі слова на адресу її чоловіка-музиканта

Після інтерв'ю Сергія Бабкіна з Німеччини про нестачу грошей на співака полилася хвиля хейту. Дірект музиканта завалений повідомленнями накшталт: "Скинь свою карту, допоможемо", "Сиди там не повертайся, "Зрада" тощо. Дружину артиста зачепили звинувачення на адресу її чоловіка, бо вона знає, скільки співак зробив для України, зокрема, передав суму, якої вистачило б на покупку квартири в Києві.

Сніжана Бабкіна записала в Instagram відеозвернення, в якому поділилася своїми емоціями. Танцівниця обурена, що українці "з'їдають", "розтоптують" та "оголошують ворогами" своїх же.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

Дружина музиканта зазначила, що захоплена реакцією чоловіка на те, що відбувається. За її словами, Сергія "не чіпляє" хейт, бо його совість кришталево чиста. Усі його дії знайшли реальний відгук. Проте саму Сніжану слова підписників дуже зачепили, бо вона знає, скільки праці, сил та роботи було вкладено для наближення перемоги України.

"Коли ми приїхали до Німеччини, на початку війни, Сергій озвучив мені свою позицію. Він сказав: "Ми робитимемо благодійні концерти і не частину суми передаватимемо ЗСУ, або волонтерам, лікарням, а всю суму. Весь дохід ми відправляємо в Україну, відправляємо в Харків". Тоді мене це трохи здивувало, але через те, що ми, самі того не розуміючи, маючи стареньку бабусю, маючи трьох дітей, оформилися як біженці, я розуміла, що є ця ось сума. Для Європи вона взагалі невелика, але нам цього вистачить і я сказала: "Давай!", - розповіла дружина Бабкіна.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

Сніжана додала, що за весь період війни музикант зіграв понад 30 концертів у Європі та США. За ту суму, яку вони перевели в Україну, родина могла купити квартиру в Києві, переїхати у відносно спокійне місце у столиці. Так як їхній будинок знаходиться в Харкові і туди з дітьми вони не можуть зараз повернутися через регулярні обстріли міста.

"Ми б купили цю квартиру, переїхали і якось робили б видимість, що ми з вами разом, що ми допомагаємо. І ми б тоді не були б ворогами країни? Було б не цікаво, так?, - звернулася вона до хейтерів. - Не було б за що зачепитися вам... І коли ви Сергію в дірект пишите: "Пацанчик, чувак, скинь свою картку, я тобі допоможу, підкину баблішка". Мені хотілося відповісти: "Давай, я скину тобі картку фондів, волонтерів, наших друзів із ЗСУ у Харкові, наших друзів із тероборони у Харкові. Давай, скинь [гроші], вони дуже потребують. А що ви робите щодня, щоб наблизити нашу перемогу?".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр