RU  UA

Дізнатися

Оце бiцуха: Святослава Вакарчука на концерті у Польщі вразив фізичною формою

Фанати похвалили фотографії музиканта

Святослав Вакарчук не вперше виступає на сцені з голим торсом, але під час благодійного концерту #HelpforUkrainetour у місті Вроцлав (Польща) 47-річний музикант особливо вразив фанатів своєю фізичною формою.

Лідер гурту "Океан Ельзи" опублікував в Instagram два знімки, зроблені на сцені. На одному з них він співає, тримаючи рукою стійку мікрофона з українським прапором. На фото чітко видно значних розмірів біцепс артиста.

Фото: https://www.instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

На другому знімку Вакарчук витирає обличчя майкою, оголивши бездоганний прес із кубиками. Виразно видно, що артист, який нещодавно став батьком удруге, не закинув спорт.

Фото: https://www.instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Користувачі мережі не змогли пройти повз гарячі знімки музиканта. У коментарях його засипали подяками за допомогу Україні та компліментами щодо фізичної форми.

"Біцепс нормально качнув", - пишуть у коментарях. - "Красунчик, фотографу 100 балів". "Оце біцуха". "Які фото вогняні". "Прес як у молодого. Що робиться!" "Ну все, вуса відпустити, і Фредді буде вилитий".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona упала на одной из репетиций перед Евровидением 2024 из-за кольчуги - автор украшения показала ее фото и процесс создания

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Крис Дженнер рассказала, что у нее диагностировали раковую опухоль - об этом звезда сообщила в трейлере к 5 сезону Семейство Кардашьян