RU  UA

Дізнатися

Зовсім не на часі: Слава Камінська у День Незалежності показала фото у жовто-блакитному бікіні

Артистка пояснила, чому наважилася на сміливий крок

Українська співачка Слава Камінська привітала українців з Днем Незалежності не лише словами, а ще й оригінальним фото. На своїй сторінці в Instagram вона виклала знімок, на якому позувала в жовто-блакитному бікіні.

Своє сміливе рішення виконавиця пояснила дуже просто: цей знімок вона зробила для ЗСУ. Камінська зізналася, що спочатку вагалася, чи вдала це ідея, однак потім дійшла висновку, що потрібно користуватися можливістю, яку дають нам наші захисники – жити у вільній країні.

Фото: instagram.com/slava_kaminska

"Я довго думала, викладати це фото чи ні? Згодна, зовсім не на часі. Але саме це фото я робила в першу чергу для ЗСУ! Хлопці, бо тільки завдяки Вам у нас є можливість дихати вільно в нашій Незалежній Україні! Зі святом! З вірою в Україну! ЗСУ та Перемогу!" – написала Слава.

Реакція користувачів виявилася неоднозначною: хтось підтримав сміливу ідею артистки, а хтось, навпаки, заявив, що "купальник сьогодні можна було б замінити на вишиванку".

"Можна було б сьогодні у вишиванці…", "Супер фігура", "100 відсотків! Вони ризикують життям задля того, щоб ми жили", "Ви у Нідерландах дихаєте. Там безпечне повітря", "Як це все недоречно", "Зовсім недоречно. На жаль, в Україні війна ще триває та гинуть прості мирні люди!!!", "Гарна", - прокоментували новий пост співачки шанувальники.

Фото: instagram.com/slava_kaminska/

Крім того, знаменитість зізналася, що сумує за рідним домом та хоче повернутися додому: "P.S. Я знову скучила за тобою. Я хочу додому".

Нагадаємо, ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Камінська виїхала до Нідерландів. Нещодавно вона поверталася до Києва на деякий час, однак зараз знову знаходиться за кордоном.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - им оказался военнослужащий Александр Терен Будько, потерявший обе ноги на фронте

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo вместе с alyona alyona и Jerry Heil спели украинскую песню Teresa & Maria - видео и реакция певиц

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Евровидение 2023, которое было в Британии от имени Украины, получило премию BAFTA в номинации Лучшее шоу в прямом эфире