RU  UA

Дізнатися

Це було перше свідоме рішення: зірка "Сватів" Кошмал розповіла, як виховує маленького сина

"Повномасштабне вторгнення на нашу землю нас розбудило та навіки знищило отруйні ілюзії"

Українська акторка Анна Кошмал, яка зіграла роль Жені Ковальової у популярному серіалі "Свати", виховує 4-річного сина Михайла. У соціальних мережах вона розповіла, що разом з чоловіком прийняла важливе рішення – першою і єдиною мовою їхнього сина вдома буде саме українська.

"Коли Мишко народився, ми з чоловіком вирішили, що його першою і єдиною мовою вдома буде українська. Напевно, це було перше моє свідоме рішення у такому юному віці і таке важливе. Повномасштабне вторгнення на нашу землю нас розбудило та навіки знищило отруйні ілюзії. 6 місяців", - поділилася деталями знаменитість у Instagram.

Фото: instagram.com/smorkovkina

"Вчора ввечері я вклала малого спати, а сама сіла на підвіконні і дивилася в темне поле, що заповнювалось чисельними сиренами. Аналізувала своє минуле, свій шлях. Багато що стало на свої місця. Радію, що завжди йшла за покликом внутрішнього голосу і сили зверху завжди відводили мене від небажаного. Я тут тому, що відчуваю їх сильну підтримку. Я тут тому, що можу надати підтримку своїм. І я знаю, що все у нас буде добре! На нашому боці правда, тож з чистим сумлінням ми продовжуємо боротьбу і неодмінно перемога за нами! Рости, розквітай у незалежності, моя країно, сьогодні ти сильна і свідома, як ніколи!" - також зазначила Кошмал у своєму пості.

Фото: instagram.com/smorkovkina

Нагадаємо, у 2017 році акторка вийшла заміж. Однак ім'я та обличчя свого обранця вона ретельно приховує, оскільки він не є медійною особистістю. Влітку 2018 року Кошмал повідомила, що вагітна первістком. 26 червня вона стала мамою, батьки назвали хлопчика Михайлом.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну зірка разом із сином виїжджала з Києва до Львова, а в червні повернулася додому. Зірка "Сватів" активно веде блог у Instagram, де займається волонтерською діяльністю на підтримку ЗСУ, а також час від часу відповідає на питання своїх підписників.

Фото: instagram.com/smorkovkina

Анна Кошмал - українська акторка, танцівниця. Відомою стала завдяки ролі Жені у п'ятому та шостому сезону серіалу "Свати". За цю роль вона у 2012 та 2013 році була номінована на телевізійну премію "Телетріумф" у званні "Акторка телевізійного фільму/серіалу". Акторкою стала за випадковим збігом обставин. Коли дівчина прийшла на чергове заняття до Київського естрадно-циркового училища, її помітили режисери "Сватів". Завдяки цьому Анна була запрошена на одну з головних ролей у цьому телесеріалі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие