Лайм

Все буде добре: маленький Лео з Ірпеня хвацько заспівав хіт гурту "Антитіла" в дуеті з братом

Музиканти відреагували на кавер талановитих хлопців

Трирічний Лео Буша, який нещодавно виконав українську версію хіта "Воїни світла", знову порадував поціновувачів свого таланту переспівом відомої пісні. Цього разу хлопчик заспівав композицію гурту "Антитіла" - "Все красиво", де є слова "Все буде добре, все в нас буде добре".

Відео імпровізованого виступу в Instagram опублікував тато талановитого малюка. На кадрах Лео сидить на задньому сидінні автомобіля і хвацько співає приспів відомої пісні. Потім до нього приєднується старший брат Елвін. "Хлопчики нагадують, що у всіх у нас обов'язково все буде добре!", - підписав ролик Олександр Буша.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Busha Sasha (@bushasasha)


Українці не перестають захоплюватися маленьким Лео та всією талановитою сім'єю, яка до повномасштабного вторгнення Росії жила в Ірпені на Київщині.

"Мили діти, тато позитивний, хороша родина, дякуємо вам за ваші відео, обожнюю вас дивитися і слухати", "Ну ваші хлопчики просто космос. Це відео потрібно відправити нашим захисникам, точно підніме їм настрій. Браво!", "Люблю цю пісню тепер ще більше!", – пишуть коментатори.

На переспів своєї композиції відреагували учасники гурту "Антитіла". У коментарях під дописом Олександра музиканти поставили емодзі у вигляді вогню.

Фото: instagram.com/bushasasha

Трирічний Лео став зіркою мережі завдяки зворушливому виконанню пісні "Ой, у лузі червона калина". Відео, в якому він виконав повстанський гімн у перші тижні вторгнення РФ в Україну, стало вірусним, а малюка зробило справжньою знаменитістю.

Фото: instagram.com/anya.busha

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації