Лайм

Живу і дихаю тобою: Юрій Ткач зворушливо привітав маленьку дочку з днем народження

Крихітці Лізі виповнилося 8 років

15 вересня донька Юрія Ткача відзначає день народження – Лізі виповнилося 8 років. Зірковий тато показав, яким у їхній сім'ї був святковий ранок та як іменинниця відреагувала на сюрприз.

Гуморист опублікував в Instagram домашнє відео та супроводив його піснею Monatik "Мріяти не шкідливо". На кадрах Юрій на руках заносить сонну Лізу до кімнати, де на неї чекає святковий торт та подарунок. Реакція дівчинки та привітання від батьків нікого не залишить байдужим.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юрій Ткач (@yuriy_tkach)


"Не можу в це повірити, але минуло вже вісім років, як живу і дихаю тобою, моя крихітко Лізі! Я подарую тобі весь світ і зроблю все, щоб ти була безмежно щаслива! Але щодня це відчуття даруєш нам ти. Люблю, обожнюю і надихаюся лише тобою! З днем народження! Моя маленька донечка!", - написав Ткач.

Шанувальників сім'ї зворушило привітання Юрія та реакція дівчинки на сюрприз, про що вони написали у коментарях.

"Такі щирі емоції дають нам наші діти", "Як це мило! З днем народження принцесу", "Як мило, більше таких щасливих дітей", "Вона у вас така хороша. Думаю буде така ж харизматична і артистична як її батько" , – пишуть підписники українського коміка.

Мама іменинниці залишила в соцмережі не менш зворушливий допис.

"Моя люба крихітка Лізі. Сьогодні день нашого з Юрієм Ткачем особливого щастя. Тому що ти особлива. У тобі живе стільки нашої любові! І так буде завжди. Хочу, щоб ми з тобою були не просто "мама-донька" я хочу бути з тобою подругами і мені здається, що в нас це вже круто виходить! Ми завжди поруч і завжди будемо твоїм плечем. Підтримаємо, разом поплачемо, шалено порадіємо. Ми будемо розділяти з тобою всі емоції. Знаю точно, що колись, ти обов’язково прочитаєш ці слова... вже давно під українським мирним небом, будучи шалено щасливою. Люблю. Безмежно", - звернулася до дочки Вікторія.

Фото: instagram.com/viktoriya_tka4

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі