Лайм

Мати трьох дітей та волонтерка: стало відомо, хто представить Україну на конкурсі "Місіс Світу-2022"

Тетяна Чубак уже розпочала активну підготовку

Україну на всесвітньому конкурсі краси "Mrs. World" цього року представлятиме президентка благодійного фонду, мати трьох дітей та волонтерка Тетяна Чубак. За результатами голосування, перемогу в національному фіналі вона здобула ще у 2021, однак через проблему з отриманням візи не змогла бути присутня на міжнародному заході у минулому році.

Тетяна вже розпочала активну підготовку до конкурсу: займається хореографією, бере уроки дефіле та фотопозування, а також почала співпрацювати з дизайнеркою Роксоланою Богуцькою по створенню образів для конкурсу. Один із них - національний костюм, який буде прикрашений борщівською вишивкою, яка символізує силу і незламність українських жінок.

Тетяна ЧубакФото: Пресслужба

"Для мене надзвичайно приємно і відповідально представляти Україну на конкурсі красивих, чарівних, розумних і успішних жінок з усього світу Mrs World. Особливо зараз, коли вкотре необхідно привернути увагу міжнародної спільноти до подій в Україні", - прокоментувала свою участь Чубак.

Фото: Пресслужба

Організатори розповіли, що тернополянка докладає чимало зусиль задля перемоги України: веде активну боротьбу на інформаційному фронті, займається волонтерською діяльністю. Окірм того, Тетяна - почесна консулка Угорщини в м. Тернополі та Тернопільській області, президентка благодійного фонду "Подоляни", що опікується підтримкою дітей та осіб з інвалідністю, людей похилого віку, шкіл для дітей-сиріт, талановитої молоді.

Фото: Пресслужба

Українка також займається координуванням проектів з підтримки учасників АТО та їхніх сімей, проектів екологічного спрямування та мистецьких проектів "Бізнес і культура". Зокрема, за сприяння Тетяни були проведені виставки багатьох художників, як українських, так і закордоних.

Фото: Пресслужба

"Mrs. World" - міжнародний конкурс краси, який проводиться щорічно як конкурс краси для заміжніх жінок. У 1985 році "Місіс Світу" стала продовженням одного з найстаріших конкурсів - "Місіс Америка".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита