Лайм

Усі 8 онуків Єлизавети ІІ відвідали службу на честь покійної королеви: фото родини

Державні похорони відбудуться у Вестмінстерському абатстві 19 вересня

Усі вісім онуків Єлизавети II були присутні на службі на честь покійної монархині, яка відбулася в середу, 14 вересня. У лондонському Вестмінстер-Холі зібралися Пітер Філіпс, Зара Тіндолл, принц Вільям, принц Гаррі, принцеса Беатріс, принцеса Євгенія, леді Луїза Віндзор і Джеймс, віконт Северн.

Богослужіння тривало близько 20 хвилин у Вестмінстерському залі. Очолив його архієпископ Кентерберійський - духовний лідер церкви у Великій Британії. У Вестмінстер-Холі попрощатися з Її Величністю британці зможуть протягом наступних п'яти днів. Очікується, що туди прийдуть сотні тисяч людей, щоб віддати шану королеві перед державними похоронами в понеділок, 19 вересня. Детальніше про це розповідає видання People.

Фото: Getty Images

Пітер Філіпс та Зара Тіндолл – діти єдиної доньки Єлизавети II принцеси Анни. У лінії наслідування престолу Анна займає 14 місце, її син Пітер – 15, тоді як донька Зара – 18.

Зара Тіндолл та принцеса ЄвгеніяФото: Getty Images

Кейт Міддлтон, Меган Маркл, принц Гаррі та Пітер ФілліпсФото: Getty Images

Принц Вільям та принц Гаррі – сини Чарльза (Карла) III, який після смерті матері став королем Великої Британії. Старший син Вільям є головним спадкоємцем престолу після свого батька, тоді як принц Гаррі, який разом із дружиною відмовився від королівських обов’язків та перебрався до США, займає 5 позицію у лінії наслідування.

Принц Вільям та його дружина Кейт МіддлтонФото: Getty Images

Принц Гаррі та його дружина Меган МарклФото: Getty Images

Принцеса Беатріс та принцеса Євгенія – доньки принца Едварда, який є третьою дитиною та другим сином Єлизавети II. У лінії наслідування престолу вони ідуть слідом за своїм батьком: принц Ендрю – 8 місце, принцеса Беатріс – 9, принцеса Євгенія – 10.

Принцеса Євгенія, її чоловік Джек Бруксбенк, принцеса Беатріс і чоловік Едоардо Мапеллі МоцціФото: Getty Images

Леді Луїза Віндзор і Джеймс, віконт Северн – діти третього сина і наймолодшої дитини в сім’ї королеви принца Едварда. У лінії престолонаслідування вони займають такі позиції: принц Едвард – 11, Джеймс, віконт Северн – 12, Леді Луїза Віндзор – 13.

Леді Луїза Віндзор і Джеймс, віконт СевернФото: Getty Images

На процесії також були присутні четверо дітей покійної монархині - король Чарльз III , принцеса Анна, принц Ендрю та принц Едвард.

Фото: Getty Images

Також там були чоловік принцеси Анни - сер Тімоті Лоуренс, двоюрідний брат королеви - принц Річард, герцог Глостерський, і племінник королеви - Девід Армстронг-Джонс, граф Сноудон. Службу відвідали і члени персоналу Її Величності.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil