Лайм

Улюблена поні королеви Єлизавети ІІ попрощалася зі своєю господинею: зворушливе фото

Емма спостерігала за похоронною процесією

Королева Єлизавета ІІ завжди любила коней і продовжувала виїжджати на прогулянки верхи до самої своєї смерті у віці 96 років. Улюбленицею покійної голови престолу була чорна поні Емма, яку привели на прощання з королевою в день її похорону у Віндзорі.

Фото: The Royal Family Channel

Емма - невелика чорна конячка породи фелл. У віці 24 років вона залишалася вірною верховою поні королеви. На знаменитому знімку, зробленому в саду Віндзорського палацу, Її Величність розмірено ходить верхи на Еммі, а сама тварина зацікавлено дивиться в камеру.

Фото: Getty Images

Поки невідомо, кому Єлизавета ІІ заповідала доглядати свою улюбленицю, а ось коргі королеви переїхали до її сина принца Ендрю та колишньої невістки, герцогині Сари Йоркської. Саме вони свого часу подарували голові престолу цих собак.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil