Лайм

Діти, онуки та правнуки королеви Єлизавети ІІ відвідали її похорон: як виглядала родина

Подивіться фото з офіційної церемонії

19 вересня у Лондоні прощаються з Її Величністю королевою Єлизаветою ІІ. Більше 2000 людей з усього світу зібралися у Вестмінстерському абатстві, щоб вшанувати пам'ять покійної монархині, яка пішла з життя 8 вересня. Державний похорон відвідали і найрідніші люди голови престолу - діти, онуки та правнуки.

Король Чарльз III, його сестра принцеса Анна, принц Уельський Вільям, герцог Сассекський Гаррі йдуть за державним лафетом, на який встановили труну королеви Єлизавети II, задрапіровану королівським штандартом з імператорською державною короною.

Король Чарльз III, його сестра принцеса Анна, принц Уельський Вільям, герцог Сассекський Гаррі йдуть за труною королевиФото: Getty Images

Принцеса Уельська Кетрін та її діти принцеса Шарлотта та принц Джордж прибули на державну похоронну службу. Луї, наймолодшому сину Кейт та Вільяма, лише чотири роки, тому він не приєднався до своєї родини на похороні.

Кейт Міддлтон, принцеса Шарлотта та принц ДжорджФото: Getty Images

Принц Джордж і принцеса ШарлоттаФото: Getty Images

Герцогиня Сассекська Меган Маркл теж у числі тих, хто прийшов до Вестмінстерського абатства на державні похорони королеви Єлизавети II.

Меган МарклФото: Getty Images

До Вестмінстерського абатства приїхала і принцеса Беатріс, яка є донькою принца Едварда - третьої дитини та другого сина Єлизавети II. На знімку вона позувала разом зі своїм чоловіком Едоардо Мапеллі Моцці.

Принцеса Беатріс з чоловікомФото: Getty Images

Зара Тіндалл, принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк, принцеса Беатріс і Едоардо Мапеллі Моцці, леді Луїза Віндзор і Джеймс, віконт Северн заходять до Вестмінстерського абатства.

Фото: Getty Images

Богослужіння очолив декан Вестмінстерського університету доктор Девід Хойл. Проповідь виголосив архієпископ Кентерберійський Джастін Велбі.

Архієпископ Кентерберійський Джастін Велбі Фото: Getty Images

Король Чарльз III і королева-консорт Камілла стоять біля труни під час панахиди. Поряд із ними принцеса, Анна зі своїм чоловіком віце-адміралом сером Тімоті Лоуренсом, далі герцог Йоркський, а потім граф і графиня Вессекські в першому ряду. Прямо за королем стоїть герцог Сассекський, а позаду Камілли - герцогиня Сассекська. Меган стоїть поруч із принцесою Беатріс.

Фото: Getty Images

По той бік проходу - принц Уельський, принцеса Уельська, принц Джордж і принцеса Шарлотта, а поруч з ними Пітер Філліпс, Зара і Майк Тіндолл.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня