Лайм

Перед похороном королеви Єлизавети ІІ Букінгемський палац показав її останній портрет

Монархиня позувала з усмішкою на обличчі

19 вересня в Лондоні поховають королеву Великої Британії Єлизавету ІІ, яка пішла з життя 8 вересня. Урочиста церемонія прощання триватиме протягом цілого дня. Напередодні державного похорону Букінгемський палац оприлюднив у соціальних мережах останній портрет монархині.

"Цього року Її Величність відзначила Платиновий ювілей свого правління – вона була однією серед монархів, котрі правили найдовше в історії. Мільйони людей зберуться разом, щоб вшанувати пам'ять її видатного життя", - йдеться у підписі до кадру, який опубліковано в Instagram.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

На фото 96-річна королева позує з усмішкою на обличчі. Вона з’явилася у вбранні ніжно-блакитного відтінку, яке доповнила масивними брошками, намистом та сережками у формі перлин.

У коментарях користувачі мережі зазначили, що останній портрет Єлизавети II вийшов неймовірним. "Прекрасна робота! Дуже красивий портрет королеви, де вона усміхається", - говориться у більшості коментарів.

Фото: Getty Images

Єлизавета ІІ померла 8 вересня 2022 року в шотландському замку Балморал у віці 96 років. В останні місяці повідомлялося про погіршення її здоров'я, через яке їй було важко пересуватися. У результаті цього вона не була присутня на низці заходів. На момент смерті правління Єлизавети II тривало 70 років та 214 днів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil