Лайм

Багато анкет від дівчат-військових. Голова "Міс Україна" розповіла про відбір в умовах війни

В Україні оберуть представниць на конкурсах "Міс Світу", "Міс Земля" та "Міс Інтернешнл"

На відміну від конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2022", який через російське вторгнення відмовився від кастингу та передав корону "I Віце-Міс Україна Всесвіт-2021", оргкомітет "Міс Україна" вирішив проводити національний відбір.

В інтерв'ю "КП" в Україні" голова конкурсу Вероніка Щіпцова пояснила, чому команда пішла на такі ризики та розповіла, як відбувається відбір українських красунь в умовах повномасштабної війни.

Фото: instagram.com/missukraine_official

"Я не вважаю це ризиком, тому що наш відбір відбувається як онлайн, так і офлайн, тобто дівчата можуть взяти участь у національному відборі, як їм комфортно та безпечно", - сказала директорка "Міс Україна".

"Але все ж таки головна причина - це звернення до нас організаторів конкурсу "Міс Світу", ми є його представниками. Вони підтримують нас із самого початку війни. І вони озвучили прохання, щоб ми все ж таки обрали нову "Міс Україна" у будь-який доступний спосіб, щоб українка мала голос на світовому конкурсі. На думку голови "Міс Світу" Джулії Морлі, це дуже важливо і для них, і для нас. І я теж вважаю, що пропускати конкурс цього року - це втрачати можливість ще раз сказати світу про страшну війну в Україні", - додала вона.

Щіпцова навела приклад гурту Kalush Orchestra, який виграв "Євробачення-2022", та перемогу Олександра Усика в бою з Джошуа. За її словами, за них вболівали не лише українці, а й увесь світ. Вона вірить, що й "Міс Україна" має всі шанси перемогти на світовому конкурсі.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Голова конкурсу "Міс Україна" зазначила, що кастинг тільки розпочався, а до них надійшло вже чимало анкет від українських дівчат, у тому числі від захисниць України.

"Заповнюють дуже часто анкети дівчата-військові, - розповіла Вероніка Щіпцова. - Перед нашою бесідою я вийшла з кастинг-відділу, де мені одразу показали анкети кількох дівчат-військових, які надіслали їх за день-два. Це і кадрові військові, і волонтери, і перекладачі на фронті. Я вражена цими дівчатами. Наприклад, одній з них - 24 роки, а вона вже магістр, перекладач у силових структурах, займається благодійністю, яскрава, тендітна, але дуже вольова. Вони нереальні. І як можна не віддати перемогу таким дівчатам на світовому конкурсі?".

"Міс Світу" - щорічний міжнародний конкурс краси, який входить до "великої четвірки" конкурсів поряд з "Міс Всесвіт", "Міс Інтернешнл" та "Міс Земля". Дата та місце проведення цьогорічного конкурсу наразі невідомі.

  • Україну на "Міс Всесвіт-2022" представить уродженка Чернігова Вероніка Апанасенко. Захід відбудеться 14 січня 2023 року в американському місті Новий Орлеан, штат Луїзіана.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування