Лайм

Організатори "Міс Всесвіт-2022" назвали дату та місце проведення конкурсу

71-й конкурс краси пройде у США

Організатори міжнародного конкурсу краси "Міс Всесвіт", які змінили правила для учасниць, визначилися з датою та місцем проведення цьогорічного б'юті-змагання. Захід відбудеться 14 січня 2023 року в американському місті Новий Орлеан, штат Луїзіана.

"Ми так довго чекали на це!, - поділилися новиною в Instagram представники Miss Universe в Україні. - "Міс Україна Всесвіт-2022" Вікторія Апанасенко активно готується до конкурсу, а ми не можемо дочекатися можливості показати всьому світу красу та силу України".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від МІС УКРАЇНА ВСЕСВІТ (@missukraine_universe)


Вікторія у свою чергу пообіцяла достойно представити Україну на міжнародному конкурсі краси.

"Нарешті стала відома дата та місце проведення конкурсу "Міс Всесвіт-2022". Я вам обіцяю, що гідно представлю нашу рідну Україну", - написала "Міс Україна Всесвіт-2022" на своїй сторінці.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Viktoria Apanasenko (@crystal.viktoria)


Нагадаємо, цього року у зв'язку з російським вторгненням оргкомітет "Міс Україна Всесвіт" відмовився від традиційного святкового шоу та передав титул "Міс Україна Всесвіт-2022" Вікторії Апанасенко, "I Віце-Міс Україна Всесвіт-2021".

Вікторії 28 років, і вона родом із Чернігова. Закінчила факультет психології КНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Соціальна робота". Також дівчина працює професійною моделлю та активно підтримує українські бренди.

Із початком війни у нашій країні Вікторія Апанасенко активно зайнялася волонтерською діяльністю. Підготовку до Miss Universe поєднує з приготуванням обідів для ЗСУ та розвезенням гуманітарної допомоги одиноким бабусям та дідусям.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Закриє небо і посилить заходи безпеки: як Швеція готується до "Євробачення-2024"

На період проведення "Євробачення-2024" країна-господарка закриє повітряний простір над містом Мальме, де відбудеться конкурс

Нищили свого: акторка Леся Самаєва висловилася про колег, які хейтили Горбунова через серіал

Зірка серіалу "Скажене весілля" Леся Самаєва розкритикувала колег, які накинулися на Юрія Горбунова через зйомки комедії "СМТ Інгулець"

Де зараз гурт "Ґринджоли", який представляв Україну на "Євробаченні" з гімном революції

Гурт Ґринджоли існує в особі Романа Калина - чому колектив розпався та чим зараз займається його колишній лідер