RU  UA

Дізнатися

Олена Зеленська у Нью-Йорку презентувала свою благодійну Фундацію: фото нового образу

Перша леді України виглядала стильно та стримано

Під час візиту до Нью-Йорка Олена Зеленська відвідала Український музей та Меморіал 9/11, а також презентувала свою благодійну Фундацію. Її головна мета – допомогти життю перемогти. Тож в центрі уваги організації буде людина та її благополуччя.

Фото з презентації перша леді поділилася на своїй сторінці в Instagram. "Важливий день. Сподіваюся, не лише для мене, а й для України. Презентувала світу свою Фундацію. Фактично так офіційно втілилось усе те, що я робила з початку повномасштабного вторгнення, допомагаючи нашим людям вижити в нових умовах", - поділилася дружина президента.


"Наші лікарні бомбардували – ми вивозили дітей з онкохворобами до безпечних країн. Наші дорослі та діти втрачали й втрачають кінцівки – ми знаходимо для них найкраще протезування за кордоном. Наші жінки через постійний стрес почали народжувати передчасно – і ми завозимо для порятунку недоношених немовлят спеціальні інкубатори з безперебійним живленням. Але війна щодня додає нові квести. Я зрозуміла: щоб відповідати на них максимально швидко та ефективно, з мого боку потрібен цілий штаб порятунку. Ним і стане моя Фундація", - розповіла про свою ініціативу Олена Зеленська.

Перша леді розповіла, що Фундація працюватиме за трьома основними напрямками: гуманітарна допомога, медицина та освіта.

"Наше завдання - допомогти життю перемогти. А для цього потрібні лікарні, потрібні школи, робочі місця й можливості. Тож сьогодні у Нью-Йорку, де на 77-му сесію Генасамблеї ООН зібралися політичні та бізнес-лідери світу і де відбулась презентація моєї Фундації, я запросила світових діячів долучатися до відновлення України", - написала дружина Зеленського.

Для нового публічного виходу перша леді України одягла стильний та стриманий образ - чорний костюм, що складається зі штанів та асиметричного жакета. З аксесуарів Зеленська обрала золотисту брошку та акуратні сережки. Дружина президента зробила лаконічну зачіску, підібравши волосся в пучок.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать