Лайм

Намагалися потопити. Оля Полякова різко звернулася до колег через мовний скандал

Співачка згадала, як зірки хейтили її та Машу Єфросинину

Кілька місяців тому Оля Полякова та Маша Єфросиніна потрапили у мовний скандал через те, що продовжують вести розважальний YouTube-проект "Дорослі дівчата" російською мовою. Тоді більшість колег розкритикували артисток, мовляв, для України питання мови під час повномасштабної війни з Росією дуже важливе.

Нові випуски програми стали виходити українською, в одному з них Полякова згадала, як їх із Єфросиніною хейтили зірки. За словами співачки, тоді з критикою накинулися навіть ті, кого вони вважали друзями, підтримали лише Олексій Суханов та Дмитро Гордон.

Оля Полякова Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Коли в нас були проблеми жодна тварюка з шоубізнесу, окрім Суханова та Гордона, нас не підтримали. Решта засунули язики в ж*пу і не підтримали. А наші друзі нас ще й намагалися потопити. Так от, панове артисти, прийдуть знову ринкові відносини в Україну, не приходьте до мене зі своїми кліпчиками. Ідіть у ж*пу! І будьте там, де ви були, коли нас хейтили, а ви сиділи й в ср*ки свої язики позасовували, панове колеги" - емоційно звернулася до колег Полякова.

"Війна дійсно багато що нам показала, оголила. Це будуть незабутні спогади", - додала Єфросиніна.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова заявляла, що їхній із Машею Єфросиніною проект "Дорослі дівчата" - це "розмови з подружкою на кухні", а вдома їй простіше спілкуватися російською мовою.

Єфросиніна зізнавалася, що їй поки що складно жартувати та емоційно викладати думки українською, хоча свій Інстаграм вона повністю переклала на українську мову.

Маша Єфросиніна Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Олександр Педан не до кінця повірив артисткам. "Про колег або добре, або нічого, але я не до кінця вірю в цю тезу, бо англійську ви вивчити можете, а українську - ні? Тут у мене щось не збігається. Питання в чому? Важко? Так, важко. А нам зараз не важко буде відбудовувати, воювати? Трансформація України в Україну нарешті в нашу незалежність, яку ми здобуважмо, - вона складна, так не буває, що легко", - сказав тоді телеведучий.

Ведучий Олексій Суханов вважає, що в побуті люди мають право спілкуватися будь-якою мовою і закликав не цькувати артисток через неповноцінний переход на українську.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування