Лайм

Я би приїхав раніше: Юрій Горбунов прокоментував довгу відсутність в Україні свого кума Потапа

Український телеведучий висловив свою думку

Олексій Потапенко (Потап) повернувся в Україну лише через півроку війни. Юрій Горбунов, який на початку російського вторгнення заступався за свого зіркового кума, прокоментував позицію українського репера та продюсера.

В інтерв'ю на YouTube-каналі "Розмова" телеведучий сказав, що він на місці музиканта повернувся б раніше, але звинувачувати його в цьому він не має права.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Я би на його місці приїхав раніше, він приїхав пізніше... Але звинувачувати когось, в тому числі Олексія, я не буду, тому що війна - це штука, на яку кожен реагує по-своєму. Звинувачувати когось, казати, що "ой, це поганий, він не пішов на фронт, а цей поганий, тому що він за кордоном"... Головне, щоби люди всіма можливими методами, кожен на своєму фронті, наближали перемогу", - наголосив Горбунов.

Раніше Юрій заявляв, що не засуджує чоловіків-артистів, які під час війни перебувають за кордоном. Ведучий вважає, що своєю діяльністю на благодійних заходах вони допомагають Україні більше, аніж могли б тут зробити.

Потап разом із дружиною Настею Каменських опинилися за кордоном за кілька днів до вторгнення РФ в Україну. Коли почалася війна, пара вирішила не повертатися до Києва, а залишитися за кордоном, бо там від них буде більше користі. За словами репера, вони допомагали рідній країні концертами, гуманітаркою, а також надавали "військову допомогу".

Фото: instagram.com/realpotap

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували