Лайм

Встигаю відкласти: Тоня Матвієнко розповіла, яку матеріальну допомогу отримує в Британії

Артистка назвала суму

Українська виконавиця Тоня Матвієнко нещодавно зізналася, що виїхала до Великої Британії через відсутність заробітку в Україні. Тепер вона зізналася, які виплати отримує в чужій країні на себе та свою 6-річну доньку Ніну. Як зазначила співачка, щомісяця їй виплачують матеріальну допомогу у розмірі 620 фунтів стерлінгів.

Окрім, цієї виплати зірка має маленький гривневий дохід, який витрачає на найнеобхідніші речі: їжу, бензин і т.д. Фунти Матвієнко намагається не витрачати, а відкладає їх: "Я стараюся гривні витратити, а фунти відкладаю додому", - сказала артистка у інтерв’ю Славі Дьоміну.

"Мені вистачає. Я собі одяг не купую. На їжу нам вистачає. Нам ще дали машину – ось це ще одне, на що витрачаються гроші. 70 грн за літр бензину. Однак ми далеко нікуди не їздимо, тому я ще встигаю відкласти", - додала вона.

Матвієнко також поділилася, чим британці відрізняються від українців. Як виявилося громадяни Великої Британії не звикли користуватися зручним меседжерами, до яких ми давно звикли. Вони надають перевагу звичайним листам вбо ж електронним.

"Вони [британці] не користуються Viber чи Telegram. В них все листування через електронну пошту. Або, наприклад, я записувалася до лікаря і мені мало прийти запрошення – справжній лист. Це їхні закони. Спочатку це мене сильно дратувало і я вже трохи звикла", - сказала Тоня.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Українка зізналася, що дуже сумує за рідною країною, тому вже найближчим часом планує повернутися додому. Вона зізналася, що навіть вже купила квиток: "Я прийняла рішення, що повертаюся, тому що я більше не можу витримати тут. У мене вже навіть квиток куплений. В мене вже немає такого страху та стресу, який я переживала. Я хочу бути вдома".

  • З фінансовими труднощами у період війни зіштовхнулася ще одна українська артистка – Світлана Тарабарова. Співачці доведеться продати будинок, адже у родини немає змоги сплачувати за нього кредит.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків