Лайм

Я ревіла усю зустріч: Тіна Кароль виконала гімн та виступила з промовою перед бійцями полку "Азов"

"Це справжні Атланти, які тримають на своїх плечах безпеку нашої держави"

Тіна Кароль в Лос-Анджелесі зустрілася з визволеними бійцями полку "Азов", куди вони прибули для подальшої реабілітації після російського полону. Артистка виконала гімн України та виступила з емоційною промовою перед нашими захисниками та світовими ЗМІ, які теж були запрошені на зустріч.

На заході з'явилися троє бійців: Георгій - один із засновників українського полку "Азов", родом із Грузії; Владислав - позивний "Вікіпедія"; Артур - позивний "Барік". Також присутньою була Юлія – дружина захисника Арсенія, позивний "Процес", який досі знаходиться у полоні окупантів. Деталі зустрічі співачка повідомила у своєму Telegram-каналі.

"Я ревіла протягом усієї нашої зустріч з ними! Хай здохнуть наші вороженьки, як роса на сонці. Бо цвіт нації має народжувати новий цвіт, а не гинути. Вільні. Нескорені. Все буде Україна", - написала артистка у описі до відео із заходу.

"Полк Азов - це не просто військові. Азов - це приклад для наслідування на покоління вперед, наші бійці є героями зі сталі, вони є символом новітньої історії України. Їх воля, їх жага, їх відчуття єдиної Батьківщини надихає наших дітей і дає усвідомлення, хто такий справжній українець, що є наше ДНК. Раніше шукали героїв серед блокбастерів, та сьогодні вони тут перед вами, герої насправді серед нас! Українські військові полку "Азов" - це справжні Атланти, які тримають на своїх плечах безпеку нашої держави", – також сказала Кароль у своїй промові.

Фото: Пресслужба

Співачка розповіла про дружину українського захисника Арсенія з позивним "Процес", який залишається в російському полоні. Кароль поділилася, що спілкувалася з Юлією перед початком заходу та спитала, що та хоче почути від артистки у промові. Відповідь пролунала наступна: робити все задля того, щоб наші захисники, які зараз у полоні, повернулися додому.

Фото: Пресслужба

"Я багато разів говорила з Юлією, яка сьогодні присутня тут, її чоловік Арсеній зараз перебуває у російському полоні. Я запитала Юлю, що б ви хотіли почути від мене, що я повинна донести до ЗМІ, до поважних персон та політиків, які сьогодні прийшли на цю зустріч? Найголовніше, що було сказане: ми повинні об'єднуватися навколо тих, хто ще у полоні. Ми повинні тиснути на міжнародні організації, на політиків та світову спільноту, щоб не знижувати градус уваги до тих, хто ще у полоні! Якщо ви запитаєте мене, яка найстрашніша в житті молитва? Я вам скажу: це молитва вдови, яку я дуже добре знаю. ЗМІ повинні висвітлювати війну до тих пір, поки вона не закінчиться", - підсумувала виконавиця.

Фото: Пресслужба

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтесь про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації