Лайм

Аж сльози навертаються: Міла Куніс розповіла, як її дочка відреагувала на своє українське коріння

Голлівудська зірка народилася у Чернівцях

Американська акторка Міла Куніс народилася в Україні, а її 8-річна донька Вайатт Ізабель дізналася про своє коріння лише нещодавно. Реакція дівчинки на те, що вона наполовину українка, зворушила зіркову маму до сліз.

У подкасті Happy Sad Confused голлівудська зірка зізналася, що дочка почула про війну в Україні та закидала її запитаннями. Дізнавшись про тісний зв'язок із цією країною, дівчинка дуже зраділа.

Фото: Getty Images

"Моя дочка каже: "В Україні зараз війна?" Я говорю: "Так". – "А хіба ти не з України?" Я говорю: "Так". "Це ж я наполовину українка?" Я кажу: "Так". Вона: "Так!" Вона була така горда, це був такий момент. У мене аж сльози навертаються", - згадала зі сльозами на очах акторка.

Втім сама Міла своїм походженням пишалася не завжди. Довгий час Куніс називала себе росіянкою.

"Так було з багатьох причин. Одна з них - коли я приїхала до Штатів і казала людям, що я з України, перше питання, яке мені ставили, було: "Де Україна?" А потім мені доводилося пояснювати, що таке Україна та її місцезнаходження на карті. Я думала: "Уф, це втомлює". Але якщо я говорила: "Я з Росії", люди говорили: "О, ми знаємо цю країну". Так що я подумала: "Чудово, я просто розповім людям, що я з Росії", - цитує акторку HuffPost.

Однак після 24 лютого все змінилося, тепер вона ніколи не називатиме себе росіянкою. Те, як українці протистоять ворогові, повернуло зірці почуття гордості.

Міла Куніс із чоловіком Ештоном Катчером підтримують Україну з перших днів повномасштабного вторгнення РФ. Пара акторів зібрала 30 млн доларів – кошти пішли на допомогу українським біженцям та гуманітарну допомогу.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, Міла Куніс народилася у Чернівцях та прожила там до восьми років. Потім сім'я майбутньої акторки емігрувала до США. У 2015 році вона вийшла заміж за актора Ештона Катчера, з яким виховує двох дітей: 8-річну доньку Вайатт та 5-річного сина Дмитра.

  • Тим часом американська акторка родом із Києва Мілла Йовович відреагувала на масований обстріл України, який Росія здійснила 10 жовтня. Знаменитість зізналася, що почувається розбитою та горює разом з українцями.
  • Підтримку Україні також висловила голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко, яка зіграла роль Камілли, дівчини Джеймса Бонда у фільмі "Квант милосердя".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності