Лайм

Страшно пишаюсь: Лідія Таран вперше показала брата, який служить у ЗСУ

До того як піти на фронт чоловік працював викладачем

Лідія Таран разом із дочкою Василиною перебуває у Франції, куди тікала від війни. Старший брат української телеведучої героїчно боронить Україну у лавах ЗСУ. Ведуча новин вперше показала свого захисника та розповіла, що дуже ним пишається.

До повномасштабного вторгнення РФ Макар Таран працював викладачем. Після 24 лютого чоловік опанував професію військового та пішов на фронт вибивати російських окупантів з рідної землі.

Макар Таран Фото: instagram.com/lidiyataran

"Мій персонал хіроу... мій братик. Найрозумніший з відомих мені людей. Понад 20 років викладання в Універі, китайська, англійська, французька.. але тепер довелось вивчити мову гранатомета і лютої ненависті до ворога. Страшно пишаюсь і молимось разом за всіх наших! Зі святом, рідне військо - наші янголи охоронці", - написала Лідія у День захисників та захисниць, який Україна відзначала 14 жовтня.

День людей, які тримають небо: зірки душевно привітали захисників і захисниць України.

Лідія Таран із братом Фото: instagram.com/lidiyataran

Лідія Таран із дитиною виїхала за кордон у перші дні повномасштабної війни. Поки телеведуча з дочкою знаходяться у Франції, в їхній будинок у Києві тричі потрапила російська ракета.

Лідія поки не готова повертатися в Україну та ризикувати безпекою 15-річної Василини, адже, за її словами, немає жодної гарантії, що не прилетить вчетверте. Телеведуча неодноразово зізнавалася, що купила квартиру в "дуже невдалому" місці.

Лідія Таран із дочкою Василиною у Франції Фото: instagram.com/lidiyataran

  • Влітку Лідія Таран на кілька днів приїжджала до Києва та зробила фото у своєму розбомбленому будинку. Телеведуча запросила у гості Марічку Падалко – до війни колеги не могли викроїти час, щоб випити кави у новій київській квартирі.
  • Раніше Марічка Падалко розповіла про чоловіка-захисника. На початку війни Єгор Соболєв вступив до лав територіальної оборони.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера