RU  UA

Дізнатися

Валерій Харчишин з волонтерами розібрав завали зруйнованого будинку під Києвом: фото

Росіяни знищили сімейний будинок українського музиканта

Будинок Валерія Харчишина, розташований у Гостомелі під Києвом, повністю згорів після обстрілу окупантів. Днями лідер українського гурту "Друга ріка" розібрав завали зруйнованої домівки.

В цьому музикантові допомогли волонтери добровольчого будівельного батальйону "Добробат", які й показали на сторінці у Facebook фотографії місця, де до приходу росіян стояв стильний особняк.


"Ворожі снаряди не обирають, чию домівку нищити. Вони однаково нещадні до українців. Родинний дім музиканта Валерія Харчишина у Гостомельській громаді було зруйновано російськими окупантами. У будинку виросли троє синів артиста, а нині від нього лишилися лише уламки. Добробатівці виїздили на місце потрощеного житла та ліквідовували наслідки "прильоту" ворожої артилерії. Допомагав волонтерам і сам артист. Для завершення розчищення завалів планується ще один виїзд на об'єкт", - розповіли в організації.

Реєстрація в "Дії" – навіть не початок. Харчишин розповів про відновлення будинку у Гостомелі.

Раніше Харчишин розповідав, що цей будинок був частиною його життя. Музикант вклав у будівництво усі кошти, які заробив. Незадовго до війни на останні гроші Валерій збудував поряд будиночок для батьків, але вони так і не встигли переїхати.

Будинок, який музикант збудував для родини Фото: facebook.com/valeriy.kharchyshyn

У гарному сімейному будинку мешкали діти музиканта та його офіційна дружина Юля. Сам Валерій з'їхав звідти ще до російського вторгнення, оскільки розійшовся з дружиною. Нині Харчишин живе в іншому місці із новою обраницею.

На щастя, під час обстрілу сім'ї артиста не було вдома - його колишня кохана та молодші сини перебувають за кордоном. "У моїх дітей тепер немає "їхньої України". Їм нікуди повернутися", - говорив раніше лідер гурту "Друга ріка".

Знищений рашистами будинок Харчишина Фото: YouTube

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии