Лайм

Виступ дочки Костянтина Меладзе вирізали з ефіру "Голос країни-12"

Названо причину

23 жовтня на телеканалі ТЕТ глядачі побачили перший випуск вокальних "боїв" у шоу "Голос країни-12", в якому учасники, що пройшли "сліпі прослуховування", продовжили боротьбу за місце у програмі. Однак не всі номери артистів показали в ефірі.

Так, музичний "бій" дочки композитора і продюсера Костянтина Меладзе Лії та вуличної музикантки Яни Мілевської вирізали через те, що права на пісню, яку вони обрали, належать державі-агресору РФ. Співачки із таким рішенням погодилися.

"Ми з Лією готували цей номер не один тиждень, але ми його не почуємо, бо права на пісню належать державі-агресору. Я вважаю, що це правильно, тому що в українському ефірі мають звучати наші чарівні пісні," - прокоментувала ситуацію Мілевська.

Після бою Дорофєєва обрала доньку Меладзе і "вкрала" у себе Мілевську, тому обидві артистки продовжать боротьбу в шоу.

Відомо, що після початку повномасштабної війни в Україні Лія виїхала за кордон. Наразі дівчина готується до вступу в іноземний вуз, однак не залишає надії, що вже зовсім скоро зможе повернутися до рідного Києва.

Лія МеладзеФото: instagram.com/meladzeliya

Читайте також: Віра Брежнєва прокоментувала виступ Лії Меладзе на шоу "Голос країни".

Нагадаємо, на "Голос країни" Лія Меладзе прийшла задля того, аби здійснити свою мрію – виступати на великій сцені. На "сліпих прослуховуваннях" дівчина виконала ліричну композицію "Hallelujah". Манера виконання учасниці сподобалася зірковим тренерам шоу, адже своїм голосом вона змогла розвернути усі суддівські крісла. Від радості Лія не змогла стримати сліз.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні