Лайм

Комедійний актор Леслі Джордан загинув в автомобільній аварії в Голлівуді

Коміку було 67 років

24 жовтня американський актор Леслі Джордан загинув у ДТП у віці 67 років. Про це повідомляє Page Six з посиланням на агента зірки серіалів "Вілл і Грейс" та "Американська історія жахів".

Трагедія сталася у Голлівуді, де знаменитий комік врізався у своєму BMW у стіну будівлі. За однією з версій, акторові стало погано за кермом автомобіля.

Фото: Getty Images

"Світ став темнішим без любові та світла Леслі Джордана. Він був не просто великим талантом, з яким радісно працювати, але й дарував світло надії у важкі часи. Невеликий зріст він компенсував щедрістю та величчю як син, брат, артист, комік, партнер та людина. Він залишив світ у розпал свого професійного та особистого життя", - йдеться у заяві агента.

Слава Леслі Джордана різко зросла під час пандемії, коли він став публікувати в соцмережах зворушливі комедійні скетчі. У Instagram за 67-річним коміком, чий зріст становив лише 150 см, стежило понад 5,8 млн осіб.

Читайте на тему: Зірка комедійного серіалу "Друзі" Меттью Перрі розповів, як ледь не помер через передозування наркотиків.

Фото: Getty Images

Протягом усієї кар'єри Джордан відверто обговорював минулі проблеми зі зловживанням психоактивними речовинами. Він впорався із залежностями, вів тверезий спосіб життя, підтримував боротьбу зі СНІДом, був відкритим геєм та захищав права ЛГБТ.

  • У вересні помер знаменитий репер Coolio – виконавцю хіта "Gangsta's Paradise" було 59 років.
  • Раніше у віці 91 року помер Жан-Люк Годар - відомий французький кінорежисер, актор, сценарист, один із найбільших представників напряму "французької нової хвилі".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко