RU  UA

Дізнатися

Як випрати речі вручну без пральної машини: швидкий лайфхак

Таким способом також можна випрати речі в екстремальних умовах

Побутові справи займають дуже багато часу в кожної господині. І якщо ви вже знаєте, чим випрати речі, якщо немає порошку і які речі не можна класти в одне прання, щоб їх не зіпсувати, візьміть собі на замітку простий лайфхак з пакетом. theLime докладніше вирішив розповісти, як його використовувати, щоб випрати невелику річ або спідню білизну.

Якщо у вас зламалася пральна машинка, ви потрапили в екстремальні умови або у вас відключили світло і воду, але вам необхідно швидко випрати щось, не впадайте у відчай. На допомогу прийде простий лайфхак, для якого знадобиться невеликий, але міцний пакет. Зазначимо, що цей спосіб підходить лише для невеликих предметів гардеробу: футболок, майок, трусів, шкарпеток, маленьких рушників тощо.

Читайте також: Як правильно прати подушку з пір'я в пральній машині та вручну.

Беремо пакет, перевіряємо, щоб у ньому не було дірок. Кладемо в нього брудну річ і додаємо пральний порошок. Потім наливаємо теплу воду так, щоб вона покрила річ. З пакета "прибираємо" повітря і добре зав'язуємо. Можна обв'язати шнурком або резинкою для міцності.

Замочуємо білизну в пакеті з водою на декілька годин, щоб усі забруднення, що в'їлися в тканину, відіпралися. Потім починаємо сам процес "прання" руками мнемо та струшуємо пакет із боку в бік. При цьому речі будуть крутитися як у барабані пральної машини, і порошок видалятиме з них бруд.

Потім прополіскуємо речі у чистій воді кілька разів і відправляємо їх сушити.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы