Лайм

Гроші йдуть в казну ворога: Наталка Денисенко пояснила, чому важливо відмовитись від російської музики

Українська акторка закликала не слухати пісні виконавців із РФ

Наталка Денисенко, яка раніше порадила СБУ зайнятися Оксаною Байрак через її слова про війну, звернулася до українців, які продовжують слухати пісні російських виконавців. Акторка нагадала, що таким чином люди піднімають рейтинг артистів із РФ, тим самим підтримуючи економіку країни-окупанта.

Цієї теми зірка українських серіалів торкнулася після випадку, який стався з нею днями. В Instagram-історіях Наталка розповіла, що її на знімальний майданчик відвозив водій, у якого в машині грала російська музика.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official

"Їду на роботу. Зла, капець. Кожна пісня у водія - російська. І це не таксист. А хлопець із водіїв департаменту водіїв. А потім ми питаємо, чому у топах ці пісні?, - обурилася акторка. - Ввімкнув українські та англійські пісні. Але нормально поговорити не вийшло. Він просто мовчки переключив. І я впевнена, що і далі буде слухати російську музику".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official

Найпарадоксальнішим у цій ситуації є те, що батько цього водія – український військовий, який захищає нашу країну на фронті.

"Це просто кріндж, бо батько цього хлопця, який возить мене на знімальний майданчик, служить у ЗСУ. Тобто його батько захищає нашу країну, а він слухає через додаток російських виконавців, платить гроші в казну нашого ворога. Прикол? Я не розумію реально чому люди це роблять? Це логічний ланцюжок, невже не можна додуматися до цього?", - додала Наталка.

Читайте також: Наталка Денисенко розповіла, як поставилася до рішення чоловіка-актора вступити до лав ЗСУ

Акторка закликає українців не слухати "Басту, Маша-Маша" та інших артистів із Росії.

"Ви можете спілкуватися якою мовою хочете, слухати російські пісні наших виконавців, але не російських! Зробимо бойкот їхньої продукції, їхньої творчості, - тому що ця держава знищує наших людей", - наголосила вона.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official

Наталка також показала скріншот коментаря підписника із РФ. "У Росії палає... Отаке повідомлення отримала. При чому що хлопцю водієві я нічого поганого не сказала. Але клініка не розуміє зв'язків", - написала Денисенко.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official

Акторка зраділа тому, що Володимир Зеленський підтримав петицію про заборону громадянам РФ здійснювати будь-яку творчу діяльність на території України.

"Дуже радію. Хоч і є дуже хороші проекти, де я знімалася, які не покажуть у нас через присутність там росіян, це - справедливо! І хотілося, щоб так було на всій планеті!" – зазначила українська артистка.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші