Лайм

В Німеччині на російськомовного репера завели кримінальну справу через підтримку війни в Україні

Пропагандист прокоментував ситуацію

Російськомовний репер Schokk з Казахстану (справжнє ім’я - Дмитро Гінтер), який проживає в Німеччині, попросив у Путіна надати йому політичний притулок у Росії. Через підтримку війни в Україні та проросійську позицію на нього завели кримінальну справу.

Як повідомив артист-путініст у своєму Telegram-каналі, йому загрожує реальний термін і показовий публічний трибунал в німецьких ЗМІ через його підтримку злочинного кремлівського режиму та вбивства українців. "Я, Дмитро Федорович Гінтер, 11 грудня 1980 року народження, звертаюся до вас за допомогою. За мою публічну проросійську позицію і підтримку СВО на мене було заведено кримінальну справу в Німеччині", - йдеться в заяві музиканта.

Фото: instagram.com/schokkofficial

Schokk - колишній учасник лейблу Rap Woyska, один із засновників і колишній учасник лейблу Vagabund, а також колишній артист лейбла Phlatline. Мав численні конфлікти з різними реп виконавцями, що вплинуло на його репутацію як скандального баттл-репера.

Читайте також: Путініст Басков у сльозах подякував армії РФ за можливість ходити в ресторани: відео.

Дмитро Гінтер народився в Казахській РСР в місті Октябрськ (нині Кандиагаш) у сім'ї батька-німця та матері-єврейки. Батько - підприємець, а мачуха домогосподарка. У 1996 році у виконавця виникли проблеми із законом: він отримав судимість за напад на правоохоронні органи. Сім'я іммігрувала до Німеччини, місто Бамберг, де Дмитро жив до вересня 2012 року. Пізніше він переїхав до Берліну.

Фото: instagram.com/schokkofficial

Після нападу Росії на Україну Schokk прийняв позицію російської влади. На своїх сторінках у соціальних мережах артист демонструє українофобію: в дописах вказує що він руський, через що й має право ненавидити "ворогів росії".

  • Нещодавно українська акторка Катерина Тишкевич розповіла про бажання Оксани Байрак вийти заміж за Путіна. Режисерка - давня шанувальниця російського диктатора.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз гурт "Ґринджоли", який представляв Україну на "Євробаченні" з гімном революції

Гурт Ґринджоли існує в особі Романа Калина - чому колектив розпався та чим зараз займається його колишній лідер

Російський репер Noize MC зустрівся у Чикаго з Андрієм Хливнюком та заявив, що пишається ним

Російський репер Noize MC розповів про дружбу з Андрієм Хливнюком та похвалився спільними фото із ним - пост артиста

Мстислав Чернов привіз в Україну "Оскар", який отримав за фільм "20 днів у Маріуполі"

Мстислав Чернов повернувся в Україну з першим Оскаром - в мережі показали фото режисера на київському вокзалі