Лайм

Всім це казала: Тишкевич розповіла про бажання Оксани Байрак вийти заміж за Путіна

Режисерка - давня шанувальниця російського диктатора

Після початку повномасштабної війни в Україні Оксана Байрак не засудила російську агресію. У соцмережах вона повторювала кремлівські наративи про "братні народи" і стала на захист Сніжани Єгорової, яка відкрито підтримала війну в Україні. Актриса Катерина Тишкевич, яка дружила з Байрак і знялася в її серіалі "Ніщо не трапляється двічі", поділилася новими подробицями про "смаки" режисерки.

Оксана Байрак Фото: instagram.com/ksanabayrak

"Оксана мене здивувала. Або я була така сліпа, що не бачила, наскільки вона проросійськи налаштована. Були якісь жарти на кшталт: "За Путіна я вийшла б заміж". Я завжди думала, що вона гонить, так не може бути. Вона всім праворуч і ліворуч це говорила, я думала, що це такий невдалий жарт", - розповіла Тишкевич в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Читайте з цієї теми: Актриса Наталка Денисенко порадила СБУ зайнятися Оксаною Байрак через її слова про війну.

Позиція Байрак не дивує людей, знайомих з її біографією. 2006 року режисерка балотувалася у депутати Верховної Ради України у списках "Партії Політики Путіна" (з 2009 року - "Русь Єдина"). Проросійська політсила не подолала прохідний бар'єр, але Байрак не відступила від своїх переконань.

У 2013-2014 році Оксана Байрак засудила Євромайдан, а після анексії Криму та початку війни на Донбасі виїхала до РФ і працювала на російському ТБ. У соцмережах вона заявляла, що "Україна сама знищує своїх людей".

"Її прямі пропагандистські ефіри, де вона говорила про те, як "Україна бомбила Донбас 8 років", про "алею ангелів" і все інше, — за методичкою. Останні місяці перед початком повномасштабної війни ми майже не спілкувалися, бо мені дуже важко давалася ця дружба, - зізналася Тишкевич. - Це дружбою, напевно, і не було, тому що я не впевнена, що Оксана вміє дружити на рівних".

Читайте з цієї теми: Сніжана Єгорова, Ані Лорак, Регіна Тодоренко та інші зірки потрапили під санкції РНБО та залишилися без бізнесу і нагород.

Катерина Тишкевич Фото: https://www.instagram.com/mrsketrin/

Актриса вважає, що людям із такими сепаратистськими позиціями не місце в Україні. Також вона не пробачила своїх колег-росіян, з якими знімалася у фільмах та серіалах. Серед них - Антон Батирєв ("Ніщо не трапляється двічі"), який після 24 лютого перестав відповідати на повідомлення Тишкевич.

"Я впевнена, що викреслила б її із життя, як і Антона Батирєва. Я просто попрощалася з цими людьми і не збираюся розглядати якісь можливості. Ніколи не кажи "ніколи", але, за відчуттями, прощення їм немає", - сказала вона.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита