Лайм

Вона визнає свої помилки: Анатолій Анатоліч заступився за Світлану Лободу перед українцями

"Я пишаюся її позицією і вчинками після початку війни"

Український телеведучий Анатолій Анатоліч вже вкотре заступився за свою куму Світлану Лободу, яку досі продовжують хейтити шанувальники за роки кар’єри в РФ. Так, шоумен опублікував у Instagram кілька stories, у яких висловився про позицію артистки, а також пояснив, чому тема критики виконавиці є для нього давно закритою.

"Лобода моя близька людина. Ми багато років разом. Я міг погоджуватися з її розвитком кар'єри останні роки, міг ні. Але я пишаюся її позицією і вчинками після початку війни. Вона одна з небагатьох, хто назвав війну війною, хто залишив свою кар'єру та популярність в Росії", - написав шоумен та оприлюднив фото Світлани із його доньками.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Читайте також: Під загрозою була її свобода: Анатолій Анатоліч розповів, чому Лобода не одразу виступила проти війни.

"Серед усіх українок, хто був популярний там, вона єдина, хто це зробила, - продовжив висловлюватися ведучий. - Із березня, як тільки змогла вивести звідти людей, вона відкрито про це говорить, розуміючи, що її слова і позиція - це мінімум в'язниця там".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Анатоліч наголосив, що тема з хейтом Лободи є для нього закритою, адже за місяці повномасштабного вторгнення його кума змогла довести своїми словами та діями, що вона є справжньою українкою.

"Ця тема з хейтом Лободи для мене закрита. Вона – українка, і все робить зараз для нашої перемоги. Визнає свої помилки. Ви знаєте мою позицію. Ви знаєте, що я все віддаю зараз своїй країні. І я не буду обманювати себе, а тим паче вас. Можете вірити мені, а можете ні - це ваш вибір", - підсумував Анатолій.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Окрім того, у наступних stories знаменитість опублікував відео виступу Лободи у Нью-Йорку. У промові перед початком пісні вона назвала РФ країною-агресором, яка напала на Україну, а також запевнила, що світла сторона обов’язково переможе.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Читайте на тему: Я дуже винна: Світлана Лобода розповіла, чому після 2014 року жила та працювала в Росії.

"Вірю в те, що ця жахлива, кошмарна, незрозуміла війна, яку розв’язала Росія проти України, обов’язково закінчиться великою перемогою нашої України, яку ми любимо та підтримуємо усім серцем. Сьогодні правий той, хто захищає свій дім. Сьогодні правий той, хто виступає проти війни. Сьогодні час чистих та світлих людей. Я знаю, що моя публіка – це люди, які знають та підтримують мою позицію, люди, які всім серцем з моєю країною", - сказала співачка зі сцени.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита