Лайм

Вціліла лише піч. Валерій Харчишин показав, що залишилося від його будинку під Києвом

У будинку виросли троє синів артиста

Лідер українського гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин продовжує розбирати завали свого зруйнованого будинку в Гостомелі. Російська ракета знищила його ще у березні, під час окупації Київщини, але почати прибирати наслідки "прильоту" музикантові вдалося лише через 8 місяців.

Артист показав, що залишилося від його сімейної домівки та розповів, які емоції відчув після побаченого. "Перша думка: дякувати Богові, що мене тут не було. Ну а потім все, летять картини: як я будував, як привіз сюди свого пса Барні, як Ванька бігав із сосискою на першому поверсі, як я вперше тут залишився, як судився за землю і виграв суд. Все пролетіло в одну мить", - розповів артист у "Сніданку з 1+1".

Фото: facebook.com/valeriy.kharchyshyn

Читайте також: Реєстрація у "Дії" – навіть не початок. Харчишин розповів про відновлення будинку у Гостомелі.

На кадрах можна побачити, що від будинку залишилися одні уламки. Вціліла лише чавунна піч. Музикант відновив її та привів у стан, який був до пожежі.

"Я забрав піч. Її не повело, не покрутило від такої температури, чавун – витривалий матеріал. Я її зашліфував, зачистив та відновив повністю", - поділився Валерій.

Фото: Кадр із відео

Харчишин планує якнайшвидше закінчити з демонтажем і розпочати будівництво нового будинку, щоб його дітям було куди повернутися.

"Зараз мої діти живуть у Варшаві. Повернутися в Україну теоретично можна. І проблема навіть не в тому, що час від часу загострюється ситуація, зокрема у Києві, летить-летить і прилітає, а проблема в тому, що нікуди повернутися", - пояснив музикант.

Читайте на тему: 25-го числа він уже тримав зброю в руках: Харчишин розповів про службу сина на фронті.

Раніше лідер гурту "Друга ріка" розповідав, що цей будинок був частиною його життя. Музикант вклав у будівництво усі кошти, які заробив. Незадовго до війни на останні гроші Харчишин збудував поряд будиночок для батьків, але вони так і не встигли переїхати.

У гарному сімейному будинку мешкали діти артиста та його офіційна дружина Юля. Сам Валерій з'їхав звідти ще до російського вторгнення, оскільки розійшовся з дружиною. Нині Харчишин живе в іншому місці із новою обраницею.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil