Лайм

Під час концерту впала касетна бомба: Злата Огнєвіч розповіла про виступ поруч із лінією фронту

"Все дуже близько, відчуття загострюються, інакше сприймається реальність"

Українська виконавиця Злата Огнєвіч, яка поскаржилася на організаторів благодійних концертів, нещодавно їздила разом з іншими артистами виступати в Донецьку область. Після чого у соціальних мережах вона розповіла подробиці пережитого досвіду та зізналася, чи готова ще їздити з піснями в місця поблизу лінії фронту.

"Кожного дня ми ховаємось від ракетних обстрілів, дивимось частіше в небо, бачимо в пташиних зграях безпілотники. Але особливо гостро ракетні обстріли відчувають ті, хто живе поруч з лінією фронту. Я відчула це на собі, коли нещодавно їздила в Донецьку область підтримати військових концертами", - написала співачка у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Під час концерту в нашому периметрі впала касетна бомба (я чула вибух), світло відключилось. Але ми не розгубились і продовжили співати просто під гітару. Для військових - це норма, але для мене, людини з глибокого тилу - ні, - зізналася знаменитість. - Потім, вночі були "салюти" від працюючої арти на горизонті, я все бачила на власні очі, вибухи чулися цілу ніч. Там навіть повітря якесь інше… Все дуже близько, відчуття загострюються, інакше сприймається реальність. Але якщо мене спитають: "чи поїхала би знову?". Так! І поїду, і буду підтримувати".

Читайте також: 6 місяців допомагав пораненим: Злата Огнєвіч показала тата, який рятує українських бійців.

Свою публікацію Огнєвіч закінчила висновком про те, що українцям не слід переставати вірити в перемогу України, а також не варто забувати донатити на ЗСУ:

"Це я до чого? Вірте в Україну, не здавайтесь! Ми вже стільки всього пройшли, ми впораємось, бо маємо сили І, будь ласка, донатьте на ЗСУ. Наші військові - Боги війни і я хочу, щоб про них писали книги і знімали кіно. І так буде".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

  • Наприкінці серпня Злата Огнєвіч показала, як російські співачки вкрали її пісню. В окупованому Криму росіянки розважали туристів "Зозулею".
  • Також Злата Огнєвіч присвятила пісню "Світло" українським героям без зброї - працівникам ДСНС. Рятувальники подякували співачці за пісню-присвяту та вручили їй високу нагороду.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту