Лайм

Ось що робить любов: у мережі показали, як змінився кіт Фенікс, який постраждав від росіян у Бучі

Українці рятують беззахисних та не кидають своїх

Українці продовжують рятувати та давати прихисток тваринам, які також постраждали від війни. Так, новий дім та люблячу сім'ю знайшов обгорілий котик Фенікс з Київщини, чиї фото навесні облетіли весь світ. Сьогодні чотирилапого не впізнати - він одужав, відростив довгі вуса та пухнасту шерсть.

Фотографії зміненого кота показав Ґрунт на своїй twitter-сторінці. "Впізнаєте? Це той самий кіт Фенікс, який постраждав під час окупації росіянами Бучі. Обгорілого котика прихистив колектив магазину для домашніх тварин Pethouse. Турбувався, годував та чухав. Тепер він виглядає ось так. Ось що робить безмежна любов", - зазначили в дописі.

Фото: twitter.com/grntmedia

Кота Фенікса знайшли під уламками зруйнованого будинку. У нього була відірвана нижня губа, обпалені вуха шерсть та вуса.

Фото: twitter.com/grntmedia

Читайте також: Сидів під дахом палаючого будинку. Вогнеборці показали зворушливі фото врятованого кошеняти

Понівечене кошеня врятували у квітні, коли російські загарбники тікали з Київської області. Постраждалий малюк пройшов лікування у ветеринарній клініці і зараз перебуває в офісі компанії свого рятівника, якого звуть Володимир. Тварина почувається добре, кіт не осліп і не оглух, як спочатку думали.

Фото: twitter.com/grntmedia

Так, війна залишила на його тілі рубці, але на щастя, його душа залишилася неушкодженою - чотирилапий грайливий, муркотить і довіряє людям.

Рятівник жартівливо каже, що Фенікс, це і є українська біологічна зброя: "Він не горить у вогні, стрибає вгору на 20 м, а в довжину на 50 м і може перегризти будь-яке залізо, у тому числі ворожу бронетехніку. Тепер зрозуміло чому окупанти у паніці залишили Київську область!".

Фото: facebook.com/UAnimals.official

  • Раніше ми писали, що пес з Куп'янська житиме у родині Андреа Бочеллі. Джека знайшли на другий день після звільнення міста з-під російської окупації.
  • Читайте також, актор Олексій Суровцев розповів, як під обстрілом рятував тварин із Ірпеня. Артист називає себе "бородатою котомамулею".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

В'ячеслав Узєлков повідомив про виписку з лікарні та розповів про самопочуття після кількох операцій

В'ячеслав Узєлков розповів про своє самопочуття після кількох перенесених операцій, а також показав фото з лікарні - його виписують

Обіцяємо представити найкращим чином: alyona alyona і Jerry Heil поїхали на "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil відправилися до міста Мальме на Євробачення 2024 - артистки показали, як їх проводжали на конкурс

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні