Лайм

Вікторія Апанасенко у вишитій сукні показала, як готує гардероб до конкурсу "Міс Всесвіт-2023"

Дівчина розповіла про принциповий для неї момент

Уродженка Чернігова Вікторія Апанасенко, яка буде представляти Україну на "Міс Всесвіт", показала підготовку до конкурсу. Вона зазначила, що вже почала збирати гардероб для заходу, і допомагає їй у цьому українська дизайнерка Юлія Магдич.

У своєму блозі в Instagram Апанасенко наголосила, що одяг від українських майстрів та майстринь – для неї питання принципове, адже у такий спосіб вона хоче представити українське світу. "Я вже починаю збирати гардероб на "Міс Всесвіт". Для мене принципово, щоб це були українські дизайнери, тому що навіть під час війни вони працюють і створюють красу. Ми повинні показувати наших майстрів", - сказала Вікторія у stories.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Далі дівчина показала, як прийшла до шоуруму дизайнерки та представила підписникам колекцію її вишитих суконь. "Насолода для моїх очей. Найкрасивіші вишиванки, що давно запали мені в серце", - зізналася уродженка Чернігова.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Читайте також: Організатори "Міс Всесвіт-2022" назвали дату та місце проведення конкурсу.

"Я з величезною гордістю хочу показати всьому світу, що українці здатні творити красу навіть у найважчі часи. Навіть коли болить душа, нема світла, під звуки сирен та обстрілів - наші майстри роблять прекрасне, як промінчики сонця в похмурий день", - також написала модель в одному зі своїх постів.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

На опублікованому в соцмережах фото Апанасенко позувала у пишній вишитій сукні з об'ємними рукавами. Вбрання було виконане у блакитно-жовтих тонах. Завершували образ зібране волосся та яскравий макіяж.

Читайте на тему: Будуть допущені матері, заміжні та вагітні. Конкурс "Міс Всесвіт" змінив правила для учасниць.

Відомо, що Юлія Магдич представила власний бренд одягу з однойменною назвою у 2013 році. Сьогодні її вироби продаються у 50 країнах світу, їх носять українські та світові зірки, навіть мати Ілона Маска.

  • Нещодавно стало відомо, хто представить Україну на конкурсі "Місіс Світу-2022" - це президентка благодійного фонду, мати трьох дітей та волонтерка. Дізнайтесь її ім'я.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації