Лайм

Зустріч через 9 місяців: Сергій Бабкін приїхав до Харкова і показав своє місце сили

Співак вперше за час війни приїхав в Україну

Сергій Бабкін не був в Україні 9 місяців - на початку повномасштабного вторгнення РФ музикант із сім'єю виїхав до Німеччини. Днями співак приїхав до рідного Харкова і одразу вирушив у місце, де він бував щодня.

Музикант опублікував в Instagram відео із парку Саржин Яр. До війни Бабкін щоранку ходив до джерела, щоб поринути у прохолодну воду. Наприкінці серпня росіяни обстріляли територію парку – купіль у формі хреста дивом уціліла. Співак прогулявся пораненим парком і вперше за довгий час поринув у своє "місце сили".

Фото: instagram.com/babkin_official

"До 24 лютого 2022 року я це робив майже щоранку - приходив сюди. Тому, приїхавши додому, першим ділом я прибіг сюди. На підзарядку. Тому що це місце сили. Не міг цього не зробити", - поділився виконавець.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sergiy Babkin.5niцца.Musician. (@babkin_official)

Читайте також: Де я братиму гроші? Сергій Бабкін відповів, чому не повертається в Україну

Сергій Бабкін також відіграв імпровізований вуличний концерт. Незважаючи на холод та мокрий сніг, послухати музиканта прийшли десятки харків'ян, які продовжують переживати нещадні обстріли міста.

"Харків. У нас вийшов такий крутий експромт! Навіть погода не завадила нам зустрітися! І це теж - про Харків незламний! Дякую вам, мої рідні!", - звернувся співак до земляків.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sergiy Babkin.5niцца.Musician. (@babkin_official)

  • Ще один уродженець Харкова Володимир Дантес вперше за довгий час приїхав до рідного міста та поділився емоціями від повернення додому.
  • Раніше у Харкові побував лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. Музикант розповів у соціальних мережах про те, як війна змінила українське місто.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків