Лайм

Чорний піар в мій бік: Лобода прокоментувала рішення Литви внести її до списку небажаних осіб

Артистка виклала пост на цю тему

Влада Литви прийняла рішення внести до списку небажаних осіб співачку Світлану Лободу через активну концертну діяльність в РФ до 24 лютого. Про відповідне рішення повідомила прес-секретар глави литовського МЗС Пауліна Левіцкайте, передає балтійське інформаційне агентство BNS.

Однак Лободі, яка зараз проживає в Латвії і є громадянкою України, не буде заборонено в'їзд до країни автоматично, на відміну від інших виконавців з Росії. Про це розповів міністр культури Литви Симонас Кайріс. Він також додав, що вважає "незрозумілою" позицію артистки щодо нападу РФ на Україну.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Відомо, що у співачки заплановано чотири концерти у Литві у листопаді та грудні. Зокрема, у Шяуляї, Клайпеді, Паневежисі та Вільнюсі. І оскільки поки що ніякої фіційної заборони на в'їзд зірки до Литви немає, ці заходи відбудуться. Таку заяву зробила Лобода у своєму блозі в Instagram.

"Черговий вкид і чорний піар в мою сторону. Прошу ЗМІ не підтримувати цю інформацію. На сьогоднішній день ніякої офіційної заборони на мій в'їзд до Литви немає. Мої заплановані концерти в Литві на підтримку України відбудуться. Слава Україні!" – прокоментувала ситуацію виконавиця.

Читайте на тему: Вона визнає свої помилки: Анатолій Анатоліч заступився за Світлану Лободу перед українцями.

Також Лобода опублікувала фрагмент з концерту, де залишає автограф на прапорі України, а також каже: "Перемога за нами. Слава Україні! Героям Слава!" Глядачі у цей момент підтримали її гучними оваціями.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений LOBODA (@lobodaofficial)

Нагадаємо, Лобода не одразу відреагувала на вторгнення РФ в Україну, а лише на п'ятий день. 28 лютого співачка опублікувала у соцмережах відео у сльозах, у якому говорила про "маленьких людей", які не можуть зупинити війну. Проте вже за місяць, 24 березня, виконавиця визнала Росію винною у нападі на нашу країну. Думка колег та шанувальників про співачку досі залишається неоднозначною: хтось пробачив зірку, хтось досі жорстко її засуджує за роки життя та роботи в країні-агресорці РФ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників