Лайм

49 бойових вильотів: Андрій Хливнюк розповів, чим займається на фронті

Музикант із побратимами виконує бойові завдання

Фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк із перших днів повномасштабної війни на захист країни від російських окупантів. Музикант вступив у підрозділ патрульної поліції "Софія" та розповів, у чому полягає його робота.

"Ми не патрулюємо вулиці міст та не виписуємо штрафи порушникам дорожнього руху. Це поліція, яка виконує бойові та гуманітарні місії", - пояснив Хливнюк в інтерв'ю Яніні Соколовій.

Фото: instagram.com/andriihorolski/

Читайте на тему: Не хотів сидіти на блокпостах у Києві: Олег Сенцов розповів, як потрапив на фронт.

Від кінця лютого 2022 року обов'язки Андрія змінилися: спочатку його екіпаж допомагав евакуювати людей із зон бойових дій на околицях Києва, у Дніпрі, Краматорську, Святогірську, околицях Слов'янська, Бахмутському напрямку. Тепер, після навчання та підготовки, музикант із побратимами виконує бойові місії.

"Мені пощастило, я в стрілецьких боях не брав участі і в приціл ворога не бачив. Я не виконував бойових завдань, - каже Хливнюк. - Але вже три місяці екіпаж, до якого я належу займається бойовими завданнями. Я оператор бойового ударного дрона, і разом зі мною ще 4 особи в екіпажі. Ми займаємося аеророзвідкою та бойовими місіями. На сьогоднішній день зробили вже 49 бойових вильотів".

Фото: instagram.com/andriihorolski/

При цьому Хливнюк не вважає себе героєм і бентежиться, коли люди на вулицях дякують йому за захист.

"Супергерої – це медики, піхота та артилерія, вертолітники, танкісти, пілоти. Справжні герої – не в мультикамі чистому, як я. Справжні герої – у пікселі, і піксель цей у бруді та крові", – говорить він.

Фото: instagram.com/andriihorolski/

Новини партнерів

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй