RU  UA

Дізнатися

Зірковий гість Укрзалізниці: Беар Гріллс покатався в українському поїзді

Співробітники компанії назвали мету візиту зірки

Беар Гріллс, який нещодавно приїхав в Україну, вже встиг покататися в українському поїзді. Про це свідчить фото, яке оприлюднила Укрзалізниця.

У Telegram компанія опублікувала відповідний знімок, а також розсекретила ціль приїзду мандрівника до нашої країни. Виявляється, Гріллс скоро представить світові документальні кадри, які покажуть ще більше правди про війну в Україні.

Фото: instagram.com/beargrylls

"Беар Гріллс - британський мандрівник, телеведучий та автор книги "Never give up" - ще один зірковий гість наших поїздів. Звісно, його не здивуєш кількома годинами без світла і душу, але до його колекції сюжетів про потворних істот українцям точно є кого додати. Дякуємо, Едварде, і чекаємо на документальні кадри, що розкриють світові ще більше правди", - йдеться у дописі Укрзалізниці.

На опублікованому у мережі кадрі можна побачити знаменитість разом із працівниками залізниці. Всі четверо позують у вагоні купе з посмішками на обличчях.

Фото: t.me/UkrzalInfo

Нагадаємо, Беар Гріллс - британський мандрівник, телеведучий та письменник Беар Гріллс, найбільш відомий за програмою "Вижити за будь-яку ціну". 24 лютого у відеозверненні засудив напад РФ на нашу країну.

У шоу "Вижити за будь-яку ціну", яке виходить з 2006 року і встигло підкорити серця глядачів, Беар опиняється в екстремальних умовах. Його "викидають" у різних точках Землі, і головним його завданням є дістатися до цивілізації. Гріллс під час своїх подорожей показує глядачам, як харчуватися в умовах браку провізії, як розпалювати вогонь без сірників, які види укриттів для ночівлі можна зробити з підручних засобів, як визначати сторони світу без компасу, що варто пам'ятати про безпеку в дикій природі і т.д.

Читайте також: Шон Пенн вручив свій "Оскар" Зеленському - нагорода залишиться в Україні до перемоги.

У Twitter українці з гумором відреагували на візит мандрівника до України. Користувачі мережі пишуть, що ведучий приїхав сюди, аби випробувати свої сили в Житомирі або ж вижити без світла на Борщагівці.

"Беар Гріллс приїхав до України знімати нове реаліті. Буде виживати без світла, з неадекватними сусідами на орендованій квартирі на Петропавлівській Борщагівці", "Цікаво, чому хоче навчитися в українців найвідоміший виживальник світу?", "Беар Гріллс приїхав до України, щоб випробувати свої сили в Житомирі", - висловилися з цього приводу люди.

Фото: instagram.com/beargrylls

Окрім екстремальних подорожей, Гріллс працює мотиваційним оратором, має власну лінійку одягу, яка виробляється фірмою "Craghoppers", та займається благодійністю.

  • Нещодавно у мережі обговорювали візит Стівена Кінга до Києва. Однак згодом Укрзалізниця спростувала цю новину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Николас Карма рассказал, что во Львове на него напали хулиганы. Карма обратился к стражам порядка

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барских дал большой концерт в Киеве. Наталья Могилевская побывала на шоу и рассказала о своих эмоциях

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ирина Билык рассказала о своей личной жизни. Сердце певицы занято