Лайм

Укрзалізниця спростувала новину про візит Стівена Кінга до Києва

Працівники компанії виклали пост в соціальних мережах

Новина про те, що американський письменник Стівен Кінг їде в Україну потягом з Варшави, швидко поширилася в мережі. Проте згодом з’ясувалося, що це зовсім не так, адже Укрзалізниця спростувала заяву про візит зірки до Києва.

"ЗМІ в Україні (помилково) повідомили, що Стівен Кінг прибув до Києва і, чесно кажучи, наш потяг ще ніколи не відчував себе таким спустошеним. Пане Кінг, залізниця до ваших послуг!" – йдеться в заяві компанії, опублікованій у Twitter.

Фото: twitter.com/Ukrzaliznytsia

"Не сумуйте! Сподіваємося, що він приїде на 100%, але пізніше", - прокоментував ситуацію один із користувачів мережі.

Недостовірну інформацію, посилаючись на власні джерела, поширило одне з українських ЗМІ. Йому довірилися редактори офіційного Telegram-каналу Верховної Ради, після чого інформація почала з’являтися і в інших медіа.

Читайте також: Путін зробив серйозний прорахунок: як Стівен Кінг 24 лютого прокоментував вторгнення Росії в Україну.

Нагадаємо, Стівен Кінг з перших днів війни демонструє свою підтримку українському народу. В Twitter, де на нього підписано майже 7 млн людей, письменник не боїться відверто критикувати диктатора Путіна та російську пропаганду. Крім того, літератор раніше публікував знімки, на яких позував в одязі з українською символікою, а також заявляв, що захоплюється силою та відвагою українців.

Фото: Getty Images

Стівен Кінг – американський письменник, автор понад 200 творів, серед яких понад 50 бестселерів у стилях жахи, фентезі, трилер, містика. Також писав під псевдонімом Річард Бахман. Було продано понад 350 млн копій його романів та збірок оповідань. Після вторгнення РФ в незалежну Україну повідомив, що не продовжуватиме книжкові контракти з країною-агресором.

  • У червні Стівен Кінг підтримав Україну після обстрілу ТРЦ у Кременчуці. Письменник заявив, що дії РФ – ніщо інше як терористична атака. Свою публікацію Кінг закінчив словами "Слава Україні!".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці